Extra jobb

En gammal kompis från TEC tiden har börjar flyga för samma bolag i Köpenhamn.

Hon behövde hjälp med en dag och en övernattning och jag var ledig. Så jag flög för henne, fick ett underbart stopp i Bryssel och hela besättningen åt middag tillsammans (musslor) på en uteservering i slutet av september. Så himla lyxigt!

Lite bilder.

Vacker kyrka på en utav alla tusen söta torg.
Moules frites är nog min älsklingsrätt, så himla gott.
Manneken-pis
Stora torget by night.
Titta vad sött, virkad konst i trädet!

Inget extra betald och tidiga incheckningar, men till gengäld underbart stopp med fina kollegor. Så har jag kanske möjlighet att ta ledigt en annan dag. Nu ska jag njuta utav en ledig Fredag med familjen och så är det jobb hela helgen. Trevlig helg!!

Fredag i Aalborg

När din arbetsgivare skickar iväg dig på hotellövernattning en fredagskväll.

Då kan du få gå på bio och se en film du vet ingen vill se med dig ändå.

Och eftersom du inte har kök MÅSTE du äta restaurangmat..
Ok hade kanske hellre varit hemma och haft fredagsmys, haha försöker bara få det att låta lyxigare än vad det egentligen är. Snart incheckning och lång arbetsdag. Har jag tur ligger jag hemma i min egen säng tidigast 02:30. :)

Trevlig helg!

Højbo

Så heter vårt hus och vår lilla förening hade arbetsdag igår. Ens grannen klättrade upp i trädet och sågade. Det klipptes häckar, togs bort ogräs och putsade fönster.

Det är ett härligt gäng som bor här. Vi avslutade dagen med grillning. Molly, Vincent och Villum lekte på bra och via säg dem knappt på hela kvällen. Idylliskt med lekkamrater i huset och att de själva kan springa in i varandras trädgårdar.

Vi satt ute till kl 20. Peter och Lisbeth har en gasolvärmare (eller vad det kallas) så ingen av oss frös. Nu är det vardag igen och i morgon ska jag på min första firmafest!