Sötnöt

Man kan säga att hon gillade sin sjöjungfrubok iaf!


Vi läste några kapitel pch medan jag nattafe Vincent så bläddrade hon vidare.

Nu ska jag lyxa till det med svenska delikatesser inhandlade i Luleå.7 åringen

Philip åkte till Istanbul för en bowlingturnering och jag sov i Luleå. Men som tur var hann Philip lämna på skolan och ge henne en brakfrukost.

Jag bönade och bad och skulle få en tidigare flight hem från Stockholm. Men den missade jag (vi landade senare än planlagt). Flighten jag hamnade på till sist blev sen. Så omkring 18 var jag hemma och farbror Paul hade varit söt och hämtat båda barnen!!

Första gången för honom och Vincent hade först varit svårflörtad men de hade mutat hem honom med glass. Sån tur att det gick. 

Nu har jag semester och vi tillbringade första dagen på Zoo!4 timmar ensam med barnen som sprang åt varsitt håll, men det gick ändå över förväntan.

Båda somnade på bussen hem.


Och Vincent fortsatte ett bra tag på soffan också.


Då vaktade Molly honom medan jag kutade ner till närmsta butik och handlade. Tack och lov för att han sov tugnt och jag har en butik precis utanför dörren.

Mollys kalas

Igår hade vi med 15 glada tjejer hem.


Jag var lite orolig över hur vi skulle få alla säkert hem med cykelbanor, ljuskryss osv. Men alla gick fint på ett led och lekte tåg. Haha stadsungar allihopa ju, så dem kan det där.

Det var såå varmt, flera låg och flämtade i skuggan, men lite lek orkade dem med.


Philip förevigade ögonblicket.
Philip klädde ut sig som en lärare och hade lite frågesport. Som avslut fick de ett diplom där det stog att dem var redo för första klass. Och så en godispåse såklart. Inte helt uppskattat då de hellre ville ha en skattjakt, men jag hade inte känt mig lugn om vi skulle springa runt med 15 vildingar i området och letat efter ledtrådar.

Nu ligger jag i hotellsängen i Kiruna. Första gången jag är här och åh så fint och lugnt.

Från hotellrummet ser man Kebnikaise.


Den vita toppen längst till höger. 
Tanken var att vi skulle besöka malmgruvan, men den turen var inställd idag. Typiskt!

Istället har vi kikat på den fina kyrkan.


I motljus.. Men den fin var den!


Doftade ljuvligt inne utav tjära och trä.


Gick in i en liten söt bokhandel och hittade på rean, perfekta böcker till min tjej. Får bli en extra present när jag kommer hem på hennes 7 års dag.

Nu ska jag mötas upp igen med kollegorna och gå ut och äta något!

Vi hörs.