Pippis hus i Danmark

Idag har jag en lång arbetsdag. Men det kan behövas efter så mycket förlustelse som det blivit på senaste tiden. Startade 10:50 och slutar efter 22 ikväll.

Igår när jag läste lokaltidningen såg jag att pippis hus var till salu?! Haha visste inte att det låg i Danmark..

Examens firande och EM

I helgen så överraskade jag kära Magdis genom att dyka upp i Uppsala för att fira hennes examensdag. Dem var 4 tjejer som slagit ihop sig och fixat en sån fin och pampig fest.

Det var fin middag, allsång, tal och dans hela natten. Hur mysigt som helst.

Nu är jag hemma igen och sitter i soffan och ser på när Sverige spelar fotboll. Härligt. Molly fick en sån fin svensk tröja av morfar och Kicki i födelsedagspresent!

Festligheter

Jag gud så mycket kalas det har blivit här på det senaste!
Först var det en stor dag när vår lilla blev 3.
Det firades i trädgården med vänner som vanligt, solen sken ikapp med dottern och vi grillade och hade mysigt till sena kvällen.

Frukostbrickan färdig medf 3 flaggor i topp.


Ett födelsedagsbarn som INTE ville gå upp och bli firad..


Men hon kvicknade tillslut till och fick öppna paket.Sen kom familj och vänner.Och det blev mera presentöppningMen roligast var nog att få kusin Colin på besök.Sen har det ju varit Bröllop i helgen Linda har gift sig med sin Sebastian!Detr var superfint! Nu har jag ca 6 månader på mig att lära mig stava till brudens nya efternamn på julkortet..Hon gick från att ha samma efternamn som mig till ett betydligt svårare att stava ;) Men Vackert var det och jag var sentimental och snyftade hela kvällen tror jag.