Härlig söndag

Idag av vi njutit i solen ute i trädgården hela förmiddagen.
Hoppas ni också haft en underbar söndag i sommarvärmen!

Danska landslaget

Eftersom man tyvärr inte kunde följa de svenska framgångarna i detta VM så har jag ju såklart stöttat Danmark istället. Men tyvärr åkte dem nu ut ur VM efter matchen mot Japan. Så killarna fick packa ihop sitt och resa hem igen.
Det fick vi som arbetar på flygplatsen glädje av igår. Helt plötsligt fick killarna jag jobbar med något vilt i blicken och tjejerna började rätta till håret och fnissa nervöst. Det gick rykten om att landslaget skulle landa. Och strax började blixtarna flasha och några snyggt kostymiklädda fotbollsspelare kom ut. Ok, man måste erkänna att jag kanske kände igen nyllet på en..så jag var väl kanske inte så exalterad. Men jag förstår ändå reaktionen, hade det varit det svenska landslaget så hade jag också varit super exalterad. Jag tror Philip blev liiiite avundsjuk iaf :)

Studenten

Nu har den yngsta herr Stack tagit studenten och självklart var vi med och firade. Gud så tiden går fort, det är alltså redan 7 år sedan man själv sprang ut ur gymnasiet med sin mössa på huvudet.
Här i Danmark gör man lite annorlunda. Alla tar inte examen samtidigt. Utan en och en så tar man ett sista muntlig examensprov.När man redovisat sitt svar går man ut ur klassrumet och möter familjen som väntar med spänning på beskedet om det klarat det och var betyget blev. Inget för nervklena med andra ord. Jag hade dött av nervositet... Men studentet Paul klarade det med bravur!
Här med mössan på och med storebror Thomas
Här skålar vi i champange utanför skolan
Molly och mig som viftar med den danska flaggan
Och resultatet efter 2 dagars tårtbakande. Tack för recepten på marängtårtorna mamma, dem blev himla populära! Ska försöka översätta receptet på danska nu för det var folk som frågade efter det!