Gott nytt år!
Idag ska det nya året firas in! Tänka sig 2010..
Vår lilla familj ska iväg till ett par vänner ,Jacob och Maria som håller nyårsmiddag. Dem har handlat in mat, champagne och en massa annat gott. Så lyxigt, vi betalar bara så lagar och fixar dem allt. Perfekt ju! :)

Molly ska med ikväll, så jag hoppas att allt går smidigt och bra. Får se hur länge hon orkar vara med. Men hon brukar vara superduktig, världens bästa tjej är hon ju!Vi önskar er ett gott nytt år, hoppas ni får en härlig start på nya året!

Vimmel på Strøget och planering

Idag har vi varit på stan och försökt byta en julklapp jag fick av Philip, fel storlek.
Men det visade sig vara ett större projekt än vi hade räknade med. Jag fick en superfin jacka av honom i fel storlek, som tyvärr är slutsåld nu i alla butiker...Åh så trist! Men vi fick pengarna tillbaka så vi ska nog hitta en superfin jacka någon annan stanns. Synd när man fick sån himla fin present och den inte passar! Har nog världens bästa kille ♥

Sen har vi börjat läsa på lite om Irland och försökt planerat lite hur dagarna där kommer att se ut. Det ska bli så mysigt!

Julen 2009

Nu är julen över för iår, vi har haft en väldigt mysig jul.
Julafton firades i Sverige utanför Helsingborg med Philips stora familj.
 


 
Den 25:e fortsatte vi och firade en minijul i Danmark med bara närmsta familjen.
Molly fick så mycket fina julklappar!
I morse så skulle hon såklart testa alla sina nya fina leksaker.Och vet ni vad jag fick av älsklingen?! En resa till Irland, Dublin!!! 5 dagar ska vi spendera i Irland  nu i Januari, lilla familjen på äventyr..