Äppelpaj

Nu är hösten här och grannens äppelträd är fullt av äpplen. Som tur är vill han dela med sig, så jag tog ett par och bakade en äppelpaj.


Blev supergod. Minns ni vad jag sa omMolly och hennes otur? Igår ramlade hon ordentligt igen på dagis, tydkligen med huvud först ner i golvet från en soffa. Så hon hade världens största bula i pannan igår.Bilden är supersuddig, men visst kan man se hur hela huvudet är blått? Man kan ju undra hur vild Molly är på dagiset när hon gör illa sig HELA tiden! Usch, nu vill vi klara oss utan olyckor en tid tack..

Sjuk igen

Idag har jag blivit hemringd för att hämta upp en febrig Molly.

Det har blivit en del hemmadagar nu. Först hade vi den lilla incidenten med en uppsvullen hand. Inget speciellt, men handen var härligt blå och uppsvullen av myggstick och en stackars Molly bara skrek och skrek. Fick stanna hemma och kureras med en hög salvor från apoteket.

Dagen efter när hon kom tillbaka igen så ringer Dagiset efter två timmar och säger att hon måste hämtas för hon har slagit huvudet i bordet och blodet sprutar (ok, egen översättning dem ringde till Philip) Det var ju inte så illa, men hon har fått en hack i ögonbrynet..Och så nu idag, Måndag så startar vi veckan med en förkyld och febrig liten tjej.Stackars Molly har haft en hård vecka!

Stockholm

Förra helgen åkte jag och Molly på en spontan tur upp till Stockholm. Philip var nämligen uppflygen dit pga sitt arbete. Så vi tog tillfället i akt och mötte honom i Stockholm för att vara turister över en helg. Det var riktigt härligt.
Det var ju mitt i valet stressen!
Men vi tog det lugnt, den enda svensken i familjen hade redan poströstat.
Så vi gick på skansen istället.
Det tyckte Molly var riktigt skojigt.
Men sen började det regna...
Vi blev bjudna på god middag hemma hos Helene
Efterrätten blev en riktig hit hos oss alla tre.
Vi passade också på att träffa Anna,Daniel och deras lilla tjej Linn.
Molly och Linn. Linn ska få en lillebror vilken dag som helst!
På vägen hem träffade vi ett bekant ansikte på flyget. Linda, som är tillsammans med Philips storebror. Så Molly fick vinka av folk och testa om flygvärdinna kanske kan vara nåt yrke i framtiden..vem vet?