Helgen

Den startade med sällskap ut till flygplatsen. Hanna skulle till London och jag till Stockholm. Efter lite tidig frukost och en kopp kaffe upptäckte att vi fått samma sittplats. Tur att det ar två olika flyg, annars hade det blivit lite tight.
Träffade bror Kalle och umgicks lite med han och hans granner. Fick god whisky.
Lördagen var det fest med alla härliga människor hemma hos Linnea, tyvärr blev det inte taget så mkt bilder när alla kom. Men runt middagsbordet blev det dokumenterat.
Härligt att få se alla igen, och skönt att komma hem till Philip och Molly igår. Var trött men lycklig!

Hej

Det var ett tag sedan jag skrev. Har jobbat en del på det senaste för att ta igen lite. Men i helgen ska jag upp till Sthlm och Norrtälje! Ensam det här gången, Philip och Molly stannar hemma.

Längtar efter att möta alla igen. Ska också sova hos brorsan Kalle och få lite kvalitetstid med han. Jättekul! Men fasar lite för kylan och all snö? Här nere har det varit vårväder nästan och jag hoppas jag inte kommer förfrysa.. Får packa varmt.

Molly med en semla idag, eller en semla med Molly...

Ny vecka

I helgen hade vi mysigt och tog oss till Danmarks akvarium. Vi tittade på alla möjliga fina fiskar, molly gillade att se på hajarna.Philips jobb hade visst sponsrat en av fiskarna, koffertfisken..haha passande.

Sen kom farmor hem från Thailand också, och självklart hade hon med sig presenter till Molly. Fina sommarklänningar.

Haha fin bild!