Antonia

Den 21:a Juni kl 05:00 sätter jag mig i taxin i Helsingfors på väg till flygplatsen och Danmark.

Jag tänkte skriva till Hanna och fråga hur det gick (måste ha känt på mig att något var på gång!) Men tänkte, nej det är för tidigt att skriva nu. 

Kl 05:31 dimper det ner ett meddelande.


Lilla Antonia blev född samma morgon! Stort grattis till hela familjen ❤️ Vi kommer och hälsar på snart. Längtar så efter er och att få gosa med lillstumpan och storebror.

OperationIgår blev jag inskriven, opererad och vakna upp till frossa på uppvakningen. Känns som jag sniffat syra när bedövningen släpper. Men nu dagen efter så mår jag helt ok. Är iofs inte utan smärtstillande så får se sen när jag kommer hem.


Ligger i sängen och tittar på svenska kanal 4! Superlyxigt. Min kinesiska dam jag delar mitt rum med pratar konstant högt i telefon (Skype) så hör när den hon pratar med också svarar. Som att sitta i ett rum med 2-3 högljudda kineser. Hon har haft en massa besök, men det är ok för då ringer inte hennes telefon, blev nog väckt 7-8 gånger igår ir mofindimman pga av hennes telefon.

Nåja idag kan den ringa, mår mycket bättre nu. 😉 

Väntar på att ta bort nålen i handen och få se läkaren nu. Ska utskrivas klockan 10 var det sagt. Har jag tur kommer Philip och kör hem mig. 

Midsommar.

Igår kom några vänner till Philip över för att grilla.

En annan svensk tjej var med och hade tagit med sig ägg, sill och annan midsommarmat.
Vi tvingade gänget dansa små grodorna runt ett grönt parasoll och åt jordgubbsmaräng tårta efter mammas recept.

Idag var vi vid svenska kyrkan och dansade runt en riktig stång och fick sjunga svenska sommarsånger i kyrkan. Det hjälper mycket mot hemlängtan unde midsommar har jag märkt.


Efter gudstjänsten, går man i ett ekipage upp till "lekplatsen" 


Nu ska jag försöka sova för i morgon ska jag upp tidigt och trycka ner min svullna getingstuckna fot i ett par pumps.. Trevligt!