Soliga dagar och besök i Trondeim

Vi hade en fin båt tur till Oslo och jag och Molly njöt av vårvärmen innan vi tog båten hem igen.I osloUppe på soldäck.

Sen fixade Philip en heldag för honom och mig förra Fredagen. Vi var bland annat på ölsmakning.Och igår kom Hanna och hälsade på och Molly var hemma från dagis. Vi satt ute i trädgården hela dagen nästan. Så härligt!Molly vill fortfarande inte släppa pulkan, men nu är den undanstoppad i källaren :)Jag är i Trondheim just nu och ska jobba hela helgen. Men då är det ju himla kul att jag har en kompis som bor här. Inte dåligt. Micke, som jag gick i samma klass som och som fortfarande jobbar på Apollo.
Himla kul att ses igen!Nu ska jag göra mig i ordning och gå ut och äta med dem andra i besättningen. Inatt ställer vi om klockan till sommartid. Inte så himla bra att jag i förvägen ska stiga upp kvart i 4..kvart i 3 blir det ju då! Ojoj vad trött jag kommer vara, men ska nog gå. Ska flyga mellan Köpenhamn och Trondheim hela dagen så risken för att jag kommer säga "välkommen till Köpenhamn..." När vi är i Trondheim är ganska stor. Håll tummarna för att det blir rätt! :)

Trevlig helg!

Oslobåten

I morgon ska jag, Philip och Molly åka på en kryssning till Oslo. Philip ska ha intervjuer där och mig och Molly ska försöka roa oss på egen hand..

Har aldrig varit i Oslo tidigare så hur vi ska hitta runt vette fan. Jag borde för övrigt sitta hemma med näsan i mina flygböcker för jag har mitt årliga prov samma dag vi kommer hem? Stress!!

Varje år förhörs man om sjukdomsfall, brandsläcknings tekniker, kommandon, dörröppning och mycket mera. Någon som fortfarande tror att det bara är att servera kaffe och te?

Så håll tummarna för mig på Tisdag!
Men innan dess så ska jag försöka njuta av lite tid med familjen.
Bjuder på en söt bild på ormtjusaren här hemma.

Zoo!

Idag har vi spenderat hela långa dagen på zoo i Köpenhamn. Mig, Molly och Hanna.

Vi har haft så mysigt i vårsolen. Haft med oss egen matsäck och trängts med danskar, svenskar och norrmän. Idag skulle alla på Zoo och titta på djur tydligen.

Molly har sjungit sig hes på små grodorna , hoppat runt som en liten apa och härmat diverse andra djurläten, så hon är helt slut nu.
Det är jag också!
Men så ska det vara, i morgon så åker jag tidigt på jobb och kommer hem måndag kväll, så då måste man passa på att njuta av vädret och gott sällskap.

Trevlig helg!