Cirkus

Igår vad det sommarfest på Mollys dagis. Alla föräldrarna och syskon bjöds in på cirkus! Det bjöds på rytande lejon, clowner, breakdans, lindansare m.m.

Både mig och Philip slogs där och då över hur snabbt åren har gått och över vilken stor dotter vi har! Tänk, snart har vi 2 barn. 4 veckor kvar nu.

Besök

I helgen var det sightseeing på schemat. Helene och Kristofer kom i fredags och på Lördagen mötte vi också upp Ingrid, Fredrik och Harry!

Han hade blivit stor sen sist och Molly fik träffa honom för första gången :)

En vecka som gräsänka

Philip har varit guide på Göta Kanal i en vecka. Men ikväll kommer han hem. Jag har jobbat 3 dagar den här veckan och tar hatten av för alla ensamma föräldrar där ute som själv ska hämta/lämna barn på dagi,handla in, städa,tvätta, laga mat, natta osv..

Visst går det ju, men det är så skönt att ha hjälp! Kanske speciellt när man närmar sig slutet på en graviditet och är trött och klumpig :)

Men iaf ikväll får vi också finbesök ifrån Sverige. Helene och hennes Kristofer kommer och stannar över helgen. Ska bli supermysigt!

Se vad Hanna hjälpte mig med igår, hittade en begagnad vagga på "den blå avis" (typ gula tidningen/blocket) nu står den bäddad och klar och Vincent kan komma!