Fredag

Bästa dagen i veckan. För alla med måndag-fredag jobb och i 2 månader ni har jag tjänstledigt så får man se om jag kommer in i vardagslunken nu eller om jag blir galen på kuppen..

Och idag kommer Molly hem! Vincent har längtat efter henne och favoritplatsen är att sitta i hennes säng och lyssna på musik.

(null)

Vi lyxade till det och tog sovmorgon och ledig dag från förskolan. Han följe med mig till gymmet. Satt brevid löparbandet och hejade på!  (null)

Nu pannkakslunch, hämtning av Molly och Fredagsmys! ;) 

Så var det dags!

Med fjärilar i magen och stor packning ska hon iväg på sin första lägerskola idag. Nervositeten och spänningen var stor. Fredag kl 14 kommer dem hem igen, troligtvis flera centimeter längre!!

Stora Molly <3

(null)

Att komma hem

Det är skönt att få sova borta ibland.
Att kunna läsa en bok eller träna om man vill det. Sova eller bara lata sig framför tv’n efter en lång arbetsdag.

Men att tillslut få komma hem till en nybakad jordgubbskaka, dem här och deras pappa (kanske inte nödvändigtvis i den ordningen, haha! )
Är ändå det bästa.

(null)

Sen första natten efter att jag kommit hem så brukar först det ena barnet vakna för att komma in i vår säng.. och sen det andra. Mysigt! Men börjar bli trångt med så stora barn.

(null)     

Måndagströtta och ville INTE vakna. Men helhelgerna vaknar de pigga kl 07, är inte det konstigt?

På Onsdag så åker min tjej på lägerskola med sin klass och lärare. 2 nätter ska hon sova borta!!!! Herregud! Hittade hennes första tjocktröja i källaren idag.. tänk att hon nu är 9 och ska dra iväg och bo på vandrarhem och grejer.. galet!

(null)

(null)

9 år till och hon flyttar hemifrån?! Alltså då flyttar jag med!