Ny flygtyp

Det var härligt att få flyga i ett nyare flygplan, fler passagerare. Men större arbetsyta och härliga finesser på. Videoskärmar! Det vill säga jag att jag slipper stå och demonstrera säkerhetsutrustning som flytväst och annat. Inte för att det är så jobbigt egentligen, men skönt ändå att slippa ;)

Så här ser en Airbus 321 ut.Så här ser Md 80 ut, den jag flyger annars. Också fin, men ser ni motorerna?  Finns en på varsin sida (haha tack och lov) mellan dem sitter jag när jag jobbar... Bullrigt är bara förnamnet! Så det är skönt med lite variation på flygtyper, dvs arbetsplats. I helgen kommer Helene, Ingrid och Magdis ner från Stockholm och hälsar på! Jey, och Linda och Sebastian kommer med Hanna och hennes syster från Malmö. Guud så trevligt vi ska ha. Göra Köpenhamn osäkert med andra ord!

Julgran och ny flygtyp

Nu har vi fått en julgran som står så fint här hemma. Vi högg den i helgen med Philips jobb och molly fick träffa på jultomten för första gången, för han kom med julklappar till alla barnen. 
Bra jobb Philip har va? Haha, det tycker vi!Här kom jultomen.Då blev Molly rädd, men hon blev glad igen när hon fick en tidig julklapp av honom.
Och julgranen såklart!Fin va? Idag har jag avslutat en Airbus kurs också. Det innebär att jag får börja flyga ett till flygplan! Så jag har hoppas ut för slides, och släckt bränder och haft prov hela dagen. Gick bra trots lite nervositet och allmänn trötthet. Så i morgon är det mig som har premiärtur på en Airbus (större flygplan än vad jag flyger nu) till Brussel! Jey!

Glad Lucia!

Mysig Decemberkväll

Dem första julklapparna är inpackade och lägenheten är julpyntad :) Tyvärr har vi ingen snö, men det kanske kommer till helgen sägs det! Då ska vi också bege oss ut i dem danska skogarna och hugga vår egen julgran med Philips jobb i år igen.

Ska bli så mysigt, älskar att ha en julgran hemma!

Just nu sitter jag och Molly och ser på film :) Efter en tidig väckning både för mig och lilltjejen och sen dagis, jobb, matlagning,sängklädsbyte och tvättning (Jodå Molly har hjälpt till med allt, förutom mitt jobbande då). Så unnar vi oss nu film i soffan med goda pepparkakor. Philip jobbar i Stockholm idag och kommer hem först sent inatt.

Tjejkväll och lite Decembermys med andra ord.