Jordanien

Igår var jag i Jordanien.. I ca 50 min sen åkte jag hem igen.
Flög glada chartergäster ner och fick stå och ta emot en och annan solstråle på trappan :) Bättre än ingenting ju!

Karin med solen i ögonen.


Aqaba, Jordanien ser så här ut, för den som undrar. Haha.Öken och imponerande bergslanskap. Skulle inte sitta helt fel att få stiga av själv och få stanna 1 vecka. Skulle gärna vilja se staden Petra i Jordanien, ska tydligen ligga nära Aqaba.


Vår purser berättade att hon en gång råkade ut för att det blev sandstorm när dem skulle flyga ner och dem var tvungen att landa i huvudstaden Amman och stanna ett par dagar..hoppades nästan lite på det den här gången också ;)

Nu ska njuta Söndagen här hemma! Kram

Natt i London

Jag har varit borta hela helgen. Sovit i Jylland Fredag-Söndag och nu ska jag iväg igen. Ett kort stopp i London.
Trist att vara borta så mycket i perioder och Molly skriker nätterna igenom att hon vill komma och sova i vår säng och gråter som en tok när jag lämnar henne på dagis. Inte så kul, önskar ibland att man kunde få ha mer "normala" arbetstider och speciellt ha lite mer rutin på vardagen. För hennes skull.

Annars är det ju fantastiskt att få vara ledig på dagar mitt i veckan och kunna ha tjejen hemma som igår. Vi var hela dagen på badhuset och lekte och plaskade i en nästan tom simhall. Det är ju lyxigt!

I morgon ska jag på samtal,eller mer en intervjuv. Dem ska fastanställa några av oss vikarier. Och jag håller tummarna att jag har en chans. Det är många vikarier som har arbetat längre än mig och dem har förtur. Men det skulle vara så skönt att få ett fast jobb för en gång skull, när jag tänker efter så har jag aldrig haft det. Varit vikare på ett eller annat viss hela tiden!

Så håll tummarna för mig i morgon!

Nu ska väskan packas för London.Molly sjunger julsånger

Det måste ju visas såklart. Molly älskar att sjunga julsånger på dagis och det här är hennes favorit.
"På loftet sitter nissen med sin julegröt" Men på danska såklart..
Så så ett litet julmedley med andra julsånger.