Vår i luften

I Fredags sken solen i Søborg. Jag sprang en kort tur. Sen la jag mig i solstolen och somnade. Sköön sol och härligt!


Vincent och jag delade en glass i solen efter hämtning. Kom nu vår! Vi har längtat.

Super mom

Känner mig lite som det just nu. Philip har varit bortrest Måndag-Torsdag så och jag har hållt ställningarna.


Det har varit födelsedagskalas hos farmor, hämtning och lämning, läxläsning, matlagning, zonterapi för mig. Hämta 10 ungar till körsång, springrunda ute med kompis, ta emot hantverkare till huset och visa skador osv osv.

Blir ju nästan mer slut att vara hemma än på jobb.

Idag ska Molly till dansskolan. Vi brukar köra henne och en kompis dit. Men idag får hon skjuts, så jag tänkte hämta Vincent tidigare och ta honom till simhallen.

Han vill inte gå till dagis för tillfället och är lite surare och känsligare än vanligt, en tur till simhallen utan stress kanske kan hjälpa på det för en dag åtminstone.

I natt kommer Philip hem och jag åker på jobb i 3 dagar. Pjuh,så ser hela April måndag ut typ!  Vi har en liten semester i starten av Juni måndag iaf, så där ses vi igen.: haha

Tandläkaren alltså

Alltså, det är så fruktansvärt jobbigt att gå till tandläkaren. I förrgår använde jag tandtråd (för att undvika att gå till tandläkaren ju, hallååå ironin!!!) 


Tappade en bit utav en lagning och var så tvungen att gå till tandläkaren. Kalaset gick på 2240 danska kronor?! Jag trodde seriöst att receptionisten skämtade efteråt, de måste vara en annan patient jag betalar för nu, tänkte jag för mig själv när jag knappade in koden..
Men nope, på kvittot stog mitt personnr., alltså GALET dyrt!

Vågar inte ens tänka på vad en rotfyllning skulle kosta.

Nåja, efter det övergreppet kände jag att jag behövde muntras upp. Philip är bortrest så jag och ungarna drog till Ikea. Tänkte det är som ett stort lekhus med gratis inträde och man kan lyxa till det med middag + efterrätt ganska billigt ;)Vincent somnade i Bilen, så han placerade vi i vagnen och sen gick jag och Molly på kafferep i olika kök, provade olika sängar, tittade på tv program i olika vardagsrum och fantiserade om att stanna efter stängningstid. Sen väckte vi lillebror åt köttbullar och chokladmousse till efterrätt.

Så ett bra slut på dagen iaf!