Lekland och Nobelfesten

Hej!
Hemmadagar och njuter av ledighet just nu.
I måndags var vi och hälsade på i Malmö eftersom Vincent hade fått biljetter till leklandet där av Hanna, Björn och Matheo.Superfint lekland och dit måste vi igen. Kanske med papporna också så man kan få varvas lite ;).

Sen åt vi middag hemma hos Hanna och Molly försökte natta Matheo.


Gick sådär ;).

I övrigt har jag och Philip blivit bjudna på efterfesten till Nobelfesten?!?! HAHAHA skrattade högt. Frack och galaklänning står som klädkod och antar att hästsvans och ofilade naglar inre heller är accepterat. Häftigt att bli bjuden på. Men guuuud hade nog känt mig som en alien på en sådan tillställning plus vem passar barnen? Osv osv. Nä, det kommer nog inte hända. Får vara ärad att blivit tillfrågad (en av Philips reseledare som har kontakter och bjöd in oss)

Sköldpaddor

Mollys kompis har skaffat 2 sköldpaddor. Världens minsta!! Så efter upphämtning idag gick vi raka vägen dit för att se på de små liven.Så nu tjatas det om när vi får vara sköldpaddspassare ;)

Sista riktiga semesterdagen

Eller jag jobbar först igen på Fredag. Men barnen börjar ju skola och dagis igen i morgon. Molly har varit på inspelning av sitt favoritprogram. Det var inne i tv huset och var en liveshow. Direkt efteråt så var det barnkalas på schemat. Så hon kommer nog vara trött när hon kommer hem 😉Igår hade vi fint besök av Linda, Sebastian och Ludde. Mysigt med god mat som Philip lagade. Den höga ljudnivån mina ungar bjöd på, gjorde dock att jag önskade mig en trädgård jag kunde släppt dem ut i gsus. Dem blir alldeles till sig när vi får besök. Iaf mobilen glömdes bort så har inga bildbevis tyvärr.

Idag har jag och Vincent skålat i kaffe och vatten Innan vi gick till badhuset!


Där plaskade vi runt rekordlänge och hade riktigt kul. Måste det oftare!! Säger det varje gång, jag vet.. Sen däckade han i vagnen hem.

Pappan i familjen ska såklart bort ikväll också (fotboll) så vi får roa oss själva ikväll. Jag hoppas på lugna aktiviteter för det är hårt att ha semester! Haha är helt slut! 

Och i morgon är det min tur att få hänga med en kompis. Ska till Line och dricka vin och äta ost. Ser jättemycket fram emot det!