Glad måndag

Vi har kommit igång med en ny dag och en en ny vecka.
Idag ska jag iväg själv och försöka hitta till en bremensgade här i Köpenhamn, jag har en väninna som flyttar in där idag! Så jag har lovat att hjälpa till att bära lite kartonger.
Förresten glömde jag visa det färdiga resultatet av badrumsgolvet.
Det blev fint tycker vi.
Glad Måndag!

Morgonpromenaden i bilder

Idag är det regnväder och slask, men vi kom ut ändå. Vi gick vår vanliga tur runt vår lilla sjö,Mosen.
I vanliga fall stöter man på cyklister som nästan kör över en och joggare som muttrar när dem måste sprina runt och om en. Men idag var det lugnt och skönt, ingen som ville ut i ösregnet.
Molly klädd och redo.
Så här stor är Mosen.
Hääär bor vi.
Idag träffade vi på dem här istället för joggare och cyklister.
Lite suddigt jag vet, men det ska föreställa en häger.
Ser man att det är en Ekorre? Inte lätt att ta bilder med en mobiltelefon som är så blöt att det droppar om den.
Och fåglar , fåglar , fåglar. Jag gjorde ett försök att räkna alla svanar på den här platsen..tappade räkningen efter 56.
God morgon på er!

30 års fest

Den närmar sig med stora steg. Philip fyller 30 den 1 April och ska ha en fest på Wessels. Planering, inköp och allt som hör till har hållit oss sysselsatta hela veckan. Ett flertal turer till ikea har det blivit, jysk, alla matbutiker i området och några timmars letande i receptböcker för att få lite inspiration.

Det härliga är att mina tjejer från Sverige kommer och agerar serveringspersonal/festunderhållare :) Magdis, Helene, Linda och Hanna kommer hit!

Igår testade vi Mollys sittdel på vagnen och det var en glad tjej som fick sig en premiärtur i vagnen ute i vårvädret.Vårtecken

 

Förresten så händer det grejer snabbt nu. För någon dag sedan stod jag och diskade ute i köket, med Molly lekandes i vardagsrummet. Så hörde jag hur hon började snacka riktigt högt och glatt , så jag blev nyfiken och gick för att se vad hon hade för sig som var så kul. Till min stora förvåning STOD hon upp! Hur lycklig som helst över att hon kom upp på fötterna.Stora tjejen