Tältning

Inatt sov vi ute i tält för första gången i år. De har tjatat på mig i flera veckor, men igår fick vi till det.

(null)

(null)

Taggade barn. Det blev riktigt kallt. Bara 12 grader på natten, men vi kröp ihop under duntäcken och hade riktiga madrasser under oss så det blev riktigt mysigt!

Medan mina stadsungar somnade på kanske 10 min så låg jag förbluffad över att de kunde somna till allt oljud där utanför tältduken.

Alltså det var fyrverkerier! Inte långt borta, stundentflak med hög musik i som åkte förbi precis utanför, folk som dumpsterdivade (som letar efter mat i olika  container) på parkeringen bakom... Alltså det var galet! Saknar verkligen tystnaden ibland! Och inatt mer än någonsin.. haha.

Efter ett par timmars sömn vaknade vi och efter lite övertalning fick jag gå upp och kissa på toaletten innanför (de ville jag skulle kissa i trädgården precis som dem, men vet inte om grannarna med väldigt bra insyn hade uppskattat det)

Bad Philip komma med frukost till oss eftersom barnen nu permanent hade flyttat och aldrig tänkte lämna tältet igen ;)

(null)

Fick den lyxigaste frukosten med nybakat bröd från affären!

Supermysigt! Nu är Vincent på kalas, Molly hos en kompis och jag fick en timmes powernap i sängen. Ska hem till Line ikväll och grilla och dricka vin. De brukar bli sent så får hinka lite kaffe nu.

Hej

Jag har varit lite lat med både att skriva och fotografera på sista tiden.

Vi har faktiskt haft lite för oss. Mycket på programmet.

Vi var bjudna på bröllop. En vän till Philip , Brian gifte sig med sin Signe.
Superfint litet bröllop, aldrig sett ett så förälskad brudpar. Så fina!
(null)

Det var med övernattning. Jag hade varit uppe vid 3 på morgonen. Så jag gick först i säng av alla gäster och Philip gick sist i säng. Haha ganska olika på den punkten ;)

Sen har våra grannar över oss bestämt sig för att sälja sin lägenhet. Så är det något som vill flytta hit är det läge nu!!! hint hint

(null)

Vi har firat midsommar också!
Philips kusin från USA och hans två söner var och hälsade på som svenska familj. Så vi var över till Philips storebror som bor i Sverige och firade med alla danskar och svenskar. 
Mina barn ville inte vara med på bild här.
(null)

Thomas tjej Linda gjorde en sån fin blommkrans till Molly.

(null)

Philips lillebror Paul har funnit en supersnäll flickvän som också heter Molly. Så det är "stora" Molly och "lilla" Molly när vi ses numera.
(null)

Idag har jag haft ledigt och röjt i trädgården, rensat ogräs, klippt gräs och trimmat buskarna. Nu ska jag bara ligga ute och njuta av sommaren mina lediga dagar och snart har skoltjejen sommarlov. Sista dagen på Fredag!

Nu liknar jag mig själv igen

(null)

Var på gymmet och försökte mig på 5 km under 40 min. Det vill jag klara lite fler gånger. Och det var inte långt ifrån!!

(null)

Jag fick klippt luggen gratis hos frisören, fråga mig inte varför OCH handlade middag till 11,25 per person. Kände mig väldigt ekonomisk.

(null)

Jag har helt fastnat med ljudböcker här hemma, går med hörlurarna på hela tiden ich lyssnar. Har precis lyssnar klart på Läckbergs Häxan, så nu måste jag hitta en ny bok!

Är det någon som vill flytta till Danmark så säljer grannarna ovanför oss nu. Va 3,5 milj vill de ha. Spännande att se vad de får sålt till och  hur snabbt det går.