Första "klass" bilden

Vi har fått en bild på Mollys första klass, här är hela hennes grupp på förskolan.Jag tog en bild av bilden, men man ser ju ändå. Haha, det ser ut som om dem fick hålla hårt i Molly..

Fin va?! Den ska ramas in och sättas på väggen kan ni tro.

Måndag

I morgon ska vi gå i uniform för första gången och möta vår egna upplärare som vi ska gå med i drygt 1 vecka.
Jag hade gjort nästan vad som helst för att få gå i mina hemmatofflor just nu, men nya arbetsskorna måste ju prövas och helst nötas in lite inför första passet.
Igår fick jag vara med på min första danska fotbollsmatch.  Derby mellan 2 stora Köpenhamnslag. Var riktigt kul! Och så vann laget vi höll på också, höjer alltid stämningen det också.Det gäller visst att vara snabb om man vill ha sina skor för sig själv...Bäst jag slutar skriva och jagar Mollsan istället!

Systemer

Det är vad vi läser på kursen nu, långa dagar med koder och olika incheckningstermer. Kul och mycket nytt att lära!
Philip är i London på jobb och Hanna är Nanny i två dagar. Får härliga bilder av dem på dagarna där dem visar allt skoj dem hittar på.


Nu ska jag skriva ett mail till personalavdelningen för mitt namn står stavat fel på kontraktet. Är inte lätt för danskarna med ett sånt supersvenskt efternamn som Pettersson..Blir Petersen, Pehrsen (japp, hur kan dem få det så fel liksom) och som nu Petersson.