Första julklapparna har anlänt.

Ja nu är det inte ens december och redan har vi handlat julklappar till Molly. Paket kom med posten idag och jag lyckades skära upp hela fingertoppen med en sax i öppningsprocessen.. Aj, aj.

Tack mamma för att du har försett mig med en litet apotek innehållande olika kompresser och plåster! Tur det, som sagt vi har ju bara precis startat med julklapparna. Undrar hur allt inpackande sedan kommer gå?

Toaträning

Pottan är läskig, toaletten är roligare. Det är inte lätt sånt här med potträning ska gudarna veta. Men ber hon om att få sitta på toaletten mitt i maten och sedan ber om att få sin pizzabit med så får hon det. Sedan skickade hon iväg mamma för att få sitta lite i lugn och ro :)

Alltid en start!

Ledig måndag och muffinsbak

I måndags hade vi alla ledigt alla tre. Mig, Hanna och Molly.

Det var egentligen planerat att vi skulle åka till badhuset och simma och plaska runt, men Molly var lite förkyld så vi bakade muffins istället!
Inte dåligt det heller och goda blev dem!

Annars har det inte hänt så mycket nytt, ska få lära mig flyga en ny flygmaskin i december. Så vi hoppas på att det betyder lite mer jobb nästa år. Nu ska jag in till stan för en fika!