Söndagsutflykt

Inget regn på eftermiddagen såg jag lockade ut ungarna på en cykeltur runt mosen. 


Det gick med popcorn, saft, kikare (vi letade febrilt efter ekorrar) och fotboll.


Vincent ville ta med sig fotbollen, så vi tog en paus för lite spelande. Men slutade med att Molly oh jag spelade och Vincent spanade eget fåglar med sin kikare.. haha påminner mig lite om tjuren Ferdinand som hellre vill sitta och titta på blommor ;)Fina hägern som alltid står på sitt ställe i mosen och fiskar.

Sista semesterdagen

Ungarna på dagis/skola och mamman slöat på förmiddagen följt utav en löp/gåtur runt mosen. Gräset klippt, handlingen gjord, rena kläder son hänger och torkar. Känner mig faktiskt redo för att åka på jobb i morgon! Fotbolls träning

Vincen har varit pepp på sin fotbollsträning hela veckan. När vi väl vaknade i morse vill han INTE dit. 


Han ville INTE ha kläder på sig och ville INTE vara med på träningen. Vi satt och tittade på hela träningen men han vägrade röra bollen.

När det var slut och vi skull hem slängde han jackan nonchalant över axeln, torkade lådsas svetten från pannan, sipprade vatten från drickflaskan och pratade om att det hade varit en kul träning? Haha åh gud.. det här var andra gången han var med utan att vara riktigt delaktig. Vi provar några gångar till tror jag, men hoppas att det lossnar snart. ;)