22 december

Idag är stora resdagen. Folk åker till sina familjer för att fira jul. Kanske bakar lite, förbereder julmat, städar?

Här hemma ligger Philip med feber och skitont i halsen. Vincent har en spräckt trumhinna pga av öroninflammation och får antibiotika dropp i örat. Och nu ligger Molly och spyr?! Fan fan fan. Måtte vi bara få en mysig julafton, det är bara det Molly snackat om det sista 6 månaderna. Så mellan hulkningarna är det många tårar just nu.. <3

Stopp i Stockholm

Åh vad glad jag är att jag får komma till Stockholm i december. Och på Lucia. Fick se en kort snutt utav ett luciatåg på Arlanda när jag landade. Sen åt jag middag med Pappa, Kicki och Kalle.

Gamlingarna fick också övertalat oss till att ta en drink i isbaren som låg på mitt hotell.

Bara 7 minus men handskarna var att rekommendera eftersom glasen var utan is. Isen i baren var gjord med vatten från tårneälven. Samma is som ishotellet då.

Kalle fick sova över på hotellet och hade köpt julmust till mig. Så ikväll blir det svenska pepparkakor, en lussekatt och julmust när ungarna har gått i säng. Underbart!

Oväntat Stockholmsbesök

Hej i Decemberstöket. Jobbat färdigt, sålde en fridag och fick en tur till Arlanda igårkväll, sova på hotell ett par timmar och så flyga hem i morse. Lyxigt! Kunde shoppa lite godsaker på flygplatsen.

Molly har skrivit ett det julkort i skolan till Mormor, så tog med det och postade i Sverige. Min inre snåltant blev väldigt nöjd över min smarthet.

Och Drillenissarna fortsätter och busar varje natt.. nu ska jag se om jag hinner ta en kaffe med Philip. Han ska till flygplatsen på jobb och jag har ju precis landat. Kul! Ha en bra dag