Hej

Jag jobbade bara 2 dagar förra veckan, hade extra ledigt och dagarnas har gått så fort när jag varit ledig, för en gångs skull

I Måndags var jag på bio med Line, supermysigt.
I Tisdags fick jag äntligen komma hem till Linda och Sebastian för att träffa lilla Zelda för första gången. Hon föddes för tidigt och var nu 1 måndag gammal. Men egentligen skulle hon varit i magen i ytterligare 1 måndag.

(null)


Så liten och söt. Alla måde bra, och vi längtar efter att få mötas hela familjerna snart (Molly vill träffa bebis NU)

I fredags kom Camilla hit, med Wheat katalogen där vi har det färdiga resultatet utav Vincents korta modell karriär. Och så blir han tackad i katalogen, hans namn står sist.

(null)

(null)

(null)

I Lördags bjöd jag ut Philip och barnen på restaurang, blev sugen på grekisk mat. Barnen älskar friterad bläckfisk så det blev det till middag igår också!

Nu är det dags att städa och sen försöka ta sig ut i blåsten och regnet som härjar utanför.
Läxläsning

I helgen jobbade Philip på resmässa i Malmö. Så det stod på min lott att hjälpa Molly med läxorna. Matematik går bra, men danska.. haha.

Jag skulle läsa upp glosor som hon ska lära sig stava.

Efter några ord suckar hon högt tar fram block och penna och skissar upp vokaltrappan.

(null)

Pedagogiskt och tålmodigt går hon igenom den och jag lärde mig en massa. Så himla härligt att ha min egen dansklärare hemma ❤️

Nu sitter den upptejpad på dörren så jag kan lära mig ;)

(null)


Dagarna som gått

Så himla skönt att vara tillbaka på jobb igen. Första dagen fick jag sova i London och hade en halvdag på stan nästa morgon. Shoppa lite på rea, äta frukost ute. Ja menar så lyxigt!

(null)

Det var snökaos och storm i Helsingfors, Oslo, Amsterdam.. ingenting i Köpenhamn. Hade gärna tagit lite snö faktiskt.

(null)

Helsingfors.

Sov i Oslo en natt också. En kollega som pendlar visade den här bilden. Haha han skulle hämta sin bil efter ett par dagars jobb och kunde inte helt komma ihåg var han hade parkerat den..

(null)

Jobbigt!

I helgen tog vi oss till stranden och letade fina stenar. Kallt och blåsigt och vi fantiserade om sommar och bad i havet.

(null)

Måndagar kan vara tunga. I morse när jag väckte Vincent ville han inte upp, men han tyckte vi kunde äta frukost i sängen. Sagt och gjort. Molly och Philip hade redan åkt till skola och jobb, så vi som inte hade en tid att passa lyxade till det idag.
(null)


Glad unge!