Vår i Söborg

Vi har njutit vårsolen idag, suttit ute och gått långpromenad. Härligt!

Molly älskar sin pulka och kan inte förstå varför jag inte kan dra henne fram, precis som vi gjorde när det fanns snö..Men efter lite protester så tyckte hon tillslut att det var ganska ok att bara sitta still i solen ändå.Vårkramar från oss!


Fastelavn

Igår var det dags för den årliga utklädningsdagen i Danmark och hela dagiset var pyntat med girlanger och inte minst en massa små barn i olika kostymer. Kul! Alla var så fina, det fanns lejon, superman, riddare, krokodil, Nalle puh en clown och mycket annat.

På morgonen när jag klädda på Molly kattdräkten så började hon jama som svar och sen vägrade hon gå eller bli buren till dagis utan istället skulle hon krypa på alla 4 som en katt och bara jama som svar. Haha hon gick verkligen in i rollen med andra ord. Sötaste katten var hon!
två sjuklingar hemma

Ja vi har råkat på feber, förkylning och hosta. Mig och Molly iaf, Philip har klarat sig.

Men innan vi blev sjuka fick vi faktiskt njuta av den första och enda vintervita dagen här i Köpenhamn i år. Vilken tur att vi också fick snö hit! Det tog inte lång tid alls i alla iver att lea fram vinterkängor, pulka och bege sig ut. Vi hann med pulkaåkning, snöbollskastning och gunga på gunga i snön. Och nästa dag var det nästan borta igen.

Det var riktigt härligt och nu har Molly velat åka pulka varenda dag, snö eller inte.. Lite svårare utan snö helt klart, men pulkan har fått följa med på en promenad eller två ändå :)

Här om natten fick en rolig gäst också, det jamade från altandörren så vi höll att bli tokiga och ute satt en främmade katt och tittade bedjande på oss. Vi slapp in den och gav den vatten och köttbullar, det var himla mysigt att ha en katt igen! Även om det bara var för en timme, vi trodde att vi gjort oss själva en björntjänst och att missen skulle komma tillbaka hela tiden. Men nej, det var bara den gången.


Dålig bild men det var mörkt och katten ville inte sitta stil så länge. Molly döpte han till Findus.