Ledig sommardag

Det är lyxigt att vara ledig en vardag, det var Hanna och Molly också. Så vi drog till Backen. Tivoli och park i ett.
Oslagbar kombination om ni frågar mig.

Startade med att gå en runda inne på tivolit och åt en obligatorisk glass. Eller "iseglass" som Molly säger. Is är glass på danska, så hon har fint kombinerat sina två språk :)Här fick hon syn på bilarna, vi fick bokstavligen dra bort henne efter ett tag.Hanna hade köpt med sig svenska kanelbullar! Mmmmm, godaste picknick maten!Men det blev inte mycket sitta still för Hanna. Molly skulle promt dra med henne på upptäcksfärd hela tiden.

Molly fick sin egen heliumbalong!Perfekt dag helt enkelt! Hoppas det blir fler av dem i sommar.

Vingar och regn

NU har jag fått mina vingar på uniformen och kan kalla mig flygvärdinna på riktigt! Det ni!
Superkul! Tyvärr så har jag råkat få någon ordentlig förkylning av alla bakterier som snurrar runt i flygen. Men nu är jag ledig i 3 dagar så då ska man väl hinna bli frisk.

Det är så lyxigt att vara ledig mitt i veckan, har haft Molly hemma och bara tagit det lugnt och lekt i två dagar.
Idag tog vi en långpromenad och spanade på alla sniglar runt mosen, snigelsafari är Mollys nya grej. Hon kan inte få nog av att kolla på sniglar i alla färger och former...
Blött blev det.


Först till helgen blir det jobb igen och då blir det flyg till  bland annat Tyskland och charter till Grekland!

Flygningar och översvämning

Ja nu har jag kommit ut ett par gånger och fått pröva mina vingar :) Det är riktigt kul, och tiden går jättefort när man är på jobb. När man har checkat ut så vill man faktiskt upp igen. Tänk ett jobb som man VILL jobba på mer på och längtar till, DET är inte dåligt.

Men en sak som är lite mindre kul, är att vi har ju haft ett ordentligt regnväder här förra helgen och det blev översvämningar överallt.
På tågstationen inne i köpenhamn..

På gaterna.

Vi hade väl kanske tur i oturen och fick in ca 1-2 dm ner i vår källare och det var inte så mkt som blev förstört. Men gud vilket arbete att tömma alla förråd och bära ut.. Vi gjorde ju det förra hösten också när vi hade översvämning sist! Den här gången skulle hela källaren tömmas, alla förråd och vi hjälptes alla åt igår.

Många äldre damer hade ju inte rört sitt förråd på ca 30 år! Mycket grejer att bäras med andra ord, men nu är det klart. Nu ska allt tvättas och källaren ska decinficeras eftersom det var kloakvatten som kom upp..iisch.

Idag är jag ledig och njuter av att få pyssla runt i lägenheten själv, sen blir det flyga hela helgen. 1 charter flight till grekland, ett till London och min release flight till Athen (efter den ska jag få  mina vingar) står på schemat :)