Semester

Jag har nu tvångsutlagd semester! Skönt när det är en helg tycker jag. 


Vet ni vad jag fick göra i Torsdags? Jag fick vara "hjälplärare" eller snarare gäst på Mollys skola. 
De läser om Astrid Lindgren och Molly tyckte jag skulle komma och sjunga en svensk sång.

Så jag tog med mig en pippibok med texten i (vem kommer ihåg den liksom) och det var ju ALLA Søborghus 1:a klassare som satt berädda att lyssna. Haha lite nervpirrande var det, men de satt tysta och lyssnade och jag fick tillochmed oväntat komp utav en söt pojke som knäppte takten med fingrarna. Haha


Lärarna både filmade och tog en bild.. hoppas iofs filmen aldrig set dagsljus, men en bild kan jag bjuda på!

Halsfluss

3 gången gillt.

Jag har så ont i halsen att det blir flytande föda hela dagen tror jag. Igår hade jag Vincent hemma eftersom han hostar och har sig och jag inte orkade gå upp ur sängen för att ta honom till dagis.


Så nu måste jag hämta Vincent och få honom testad för 3 gången för halsfluss, och sen vidare på föräldrarsamtal i Mollys skola, efterföljt utav en föreläsning om sas på Philips jobb som svärmor pch jag tyckte kunde vara intressant att lyssna på.

Hade hellre legat under täcket hela dagen, men nu har jag iofs som tur var semester till den 5 februari. Så jag ska nog ha tid att blir frisk den här gången.

Hej!

Jag har försökt skriva i flera dagar utan framgång. Får se om det fungerar nu. Jag har 4 dagars standby och sitter nu hemma och väntar på att bli utringd. Molly hade Idun som sov över här inatt och kl 8 väckte dem oss med "frukost". 

Fruktsallad, yoghurt i vinglas (med festligt sugrör i) och obakad kladdkakssmet. Yum! 


Efterföljande blev det show med en docka tillverkad utav en golvmopp.


Nu har tjejerna gått på 8 års kala hos klasskompisen och fortsätter leken hos Idun ikväll. Philip och Vincent är ute på en barnvagnspromenad och jag steker pannkakor efter beställning från Vincent.

första dagen var igår och jag fick bara en kort tur till Stavanger efterföljt utav lite airportstandby. Satt heeelt ensam på basen och spelade bingo på tv, tillslut fick jag åka hem.

Trevlig helg!!