Mollys sista dag

Idag slutade Molly på sin första vuggestue. Hon ska ju byta nu här den 2:a Augusti.
Den nya ligger på samma gata och det tar inte mer än 1 minut att lämna henne varje morgon. Det ska bli kanonbra! Plus det sägs vara den bästa i kommunen.

Men klart att det var lite vemodigt att lämna den gamla där Molly känner sig trygg nu. Men det blir bättre så här och nu ska hon ju inte byta igen!

Molly hade köpt varsin blomma till dagisfröknarna.

Och fröknarna hade satt ihop ett litet häfte med bilder på Mollsan.
Skakiga ben

Igår låg jag sjuk, men feber och halsont. Men jag bestämde mig iaf för att ta mig till jobbet i morse, hade bara 4 timmar på schemat idag. Usch, ingen bra idé. Redan efter 1 timmes broschyrutdelande (som var mitt uppdrag idag) så kände jag hur mina ben började skaka, svetten rinna och mitt "God morgon, vill ni ha 15 kr att handla i tax-free shoppen med?" började låta allt för ansträngt.. Så jag tog mig tillslut i kragen och åkte hem istället. Vill ju inte vara helt död och sjuk nu när vi ska åka till Sverige.
I morgon åker vi! Kl 8:30 ca lämnar vi Kastrup, Jag, Philip, Molly och Hanna. Philip reser tillbaka redan på Söndagen eftersom han har ju jobb att passa. Hanna stannar tills på Tisdag och njuter av Väddö med oss och Jag och Molly stannar en hel vecka :) Ska bli ljuvligt att lämna storstaden för lite lugn, gott sällskap och sommar på landet. Längtar!

Tidig morgon

Gillar inte att gå upp allt för tidigt, idag gick jag upp 5. Det är ok, det är det fortfarande många andra som gör dagligen och det kan jag leva med. Igår steg jag upp kl 2 för att hinna ut till flygplasten, det är för tidigt enligt mig.
Men tur att man har en kille som sprider lite kärlek runt omkring sig innan han går och lägger sig :)
På Mollys frukost
På min frukost
I sminket.
God morgon på er!