Julpynt

Japp, till och med toalettpappret och marmeladen är julig hemma hos oss.

 

Hoppas ni får en mysig första advent!
 

Snart blir det juligt

Ikväll ska hela vår lilla familj iväg på en Julmiddag. Philips kompisar brukar träffas på julmiddag varje år och nu har jag och Molly fått äran att följa med. Trevligt! Har ingen aning om vad som finns på ett danskt julbord ju.

Tänk i morgon är det också första advent redan! Då åker julpyntet fram. Planen är att städa och göra fint idag och julpynta i morgon. Mysigt ska det bli här på Mosevej 11!Pratade med lilla mamma på telefon igår, och hon hade faktiskt redan bakat pepparkakor! Wow. Det måste jag också testa att baka snart. Jag hoppas bara att jag inte kommer bli grön i ansiktet och inte tåla lukten av dem. Förra året fick jag baka pepparkakor hela december på Ikea i Norge. Och eftersom jag var gravid och mådde pyton då hoppas jag inte att det nu kommer framkalla illamående hos mig för all framtid... Det luktar och smakar ju så gott!

Börjat på julshoppingen

Shit helgen gick supersnabbt, träffade Line i helgen! Väldigt trevligt med besök från Jylland.
Nu håller vi hårt i tummarna och hoppas att Line snart skaffar sig lägenhet och flyttar hit till Köpenhamn.
Hon hann ta ett vackert kort på min fina dotter..som visar sig från sin bästa sida..HahaIdag har vi börjat julklappshandlingen! Äntligen, Philip tycker det är alldeles för tidigt, men det gör INTE jag. Vi ska ju handla till hela hans släkt, och jag som inte firat en ordentlig jul på flera år ,har stress!!

Men nu har vi fixat present till Philips tre kusiner. Så kan jag pusta ut liiiiite!