Länge sen.

Telefonen har inte riktigt gått på högvarv  den här sommaren..
Vi åkte till Hanna och Björn för att möta Antonia för första gången. Ungarna klarade den långa resan galant måste jag säga.

Molly blev smått förälskad i lillstumpan.


Och grabbarna grus kunde röja ihop igen.


Haha Molly var modig och försökte bada, men liiite för kallt.


Jag fick också gosa ens bebis och mellan alla barnskrik också snacka lite skit med Hanna och Björn. Åland är bra fint!


Vincent ville och hälsa.


Sen till mormor och Karl-Erik där fick man äta så mycket blåbär man orkade.En tur på stranden.Kalle kom också dit.


Hem igen och gå på dagis och fritidsordning ett par dagar igen innan semestern i v 30 startade för ungarna och Philip. Jag var ledig de 4 första dagarna igen och vi hälsade på vänner med sommarhus och badade i havet!! Men tyvärr inga bilder, vi hittade både sjöstjärnor och krabbor i vattnet!

Nu har jag börjat flyga igen och jobbar lite lugnare i 14 dagar för att bihålorna ska vänja sig med luften och trycket. Har standby just nu. Ska försöka städa medan ungarna ser på tv och Philip sover..

Familjetid

Pappa, Kicki och Kalle kom och hälsade på ett par dagar.Vi tog det lugnt eftersom jag fortfarande hade ont, men nu känns det bättre!


I Lördags tittade solen fram så vi åkte till kusinen i Sverige. Äntligen lite vattenlek!


Bilbana rakt ner i vattnet. Haha vilken lycka!

Regnigt.

Jag hade fantasierat ihop hur dem här veckorna skulle se ut. Jag skulle ligga utomhus och läka mina bihålor i solstolen med ljudböcker i öronen medan ungarna är var på skola och dagis. Bara röra på mig för att hämta glass och kaffe typ,

Men det öser ner varje dag!

Igår tänkte vi åka till lyngby storcenter som anordnade skattjakt i butikerna till barnen, men parkeringshuset var helt fullt (fler som hade samma idé) så vi köpte pizza och tänkte trotsa regnet. Picknickade på en filt vid en sjö och vi klarade oss faktiskt från regn hör och häpna.


Svanarna och änderna var väldigt nöjda över att säkert fått dela på 1 hel pizza.. Gick liksom inte att stoppa smygmatandet från ungarna.

Vi blev så inspirerade över regnuppehållet att vi tog 2 h i en kanot också!


Precis när vi kom hem började det regna igen, vilket flyt (haha, kan höra dig skratta nu Hanna)
Kanotfärden blev riktigt spännande, vi paddlade under låga broar, in i skogen och hälsade på änder, krokodiler, troll och feer. ;) tills den ligga pölen tog slut och vi nästan satt på grund, så fick vi vända igen.
Bra dag och jag känner mig mindre tjock i huvud och bihålor igen. Skönt!