Svettigt!

Igår tog jag tag i målning av husfasad. Vi slipar, hacka bort dålig färg spacklar och målar. Grannen har gjort allt jobb i princip men jag har målat en del (den enda delen jag förstår mig på)


Igår målade jag färdig i några timmar, rensade ogräs framför huset och klippte det egna gräset 

Sen låg jag och solade ute. Kanske sista sommardagen? Vet vet.. Camilla kom förbi efter jobbet och vi åt middag ute. Kändes skönt, allt för sällan man gjort det den här sommaren.


Idag frågade En kompis om jag inte skulle med på gymmet. Kom inte på någon bra ursäkt så vill snällt följda med. Gud i himmelen var tungt det var, kände mig som vanligt svimfärdig.


Men såklart skönt när det var över. Nu kan jag inte gå utan att benen darrar. Ikväll ska jag träffa Line och gå på tivoli, så hoppas jag återfunnit mina krafter tills dess!

Tjena!

Ledig idag och tro det eller ej så begav Jag mig frivilligt till tandläkaren idag. Men det här gången kostade det gratis för en jag känner (Edita) skulle öva på tandblekning och behövde en frivillig. Ja tack!


Innan tjejen som skulle bleka kom så hann Edita gå igenom mina gaddar. Rensa, fixa och sen fick jag sitta med skenor, blått ljus och bomullstussar i munnen i en hel timma. Vet inte om man kan se någon stor skillnad på bilderna. Men jag tycker mig ana en ljusare nyans och blev superglad att få ljusare tänder.


Haha den är dem lite sneda och trötta. Tydligen så gnisslar jag tänder i sömnen också.. men härligt det kändes att få bli lite ompysslad.Stressig morgon

Ja vissa är mer stressiga än andra. Medan jag stod i nattskjortan, gäspade och tände kaffemaskinen så ringer min telefon.


Det var Philip som stod på flygplatsen påväg till Tyskland och kom på att han inte hade passet med sig.. shit!! Han skulle ut på ett skepp och via Amsterdam så han vågade inte chansa och åka utan passet. Var bara att slita upp ungarna, kasta på sig kläder, lokalisera passet och köra iväg till flygplatsen.

TUR att jag packade Mollys matlåda sent igår, vi skyndade oss allt vi kunde och slängde av passet hos en nervös Philip. Som hann med flyget! Pjuh, vi kom 15 min sent till skolan så kunde ha varit värre!

Haha men ungarna kom till skolan och dagis utan strumpor och lite smått förvirrade. Nåja, tur att det löste sig!