Molly letar påskägg

Glad påsk! en liten film hur Molly letar fram sitt påskägg. I morgon ska man upp kl 2 och jobba och sen åker jag och Molly till Stockholm för att vara lite med mormon och träffa tjocka släkten :)


Cirkusen

Glömde ju bort att visa hur det var när vi gick på Cirkus.

Det var riktigt kul och Molly tyckte det var spännade med alla djur och hon klappade i takt till musiken. Och det blev ju inte värre att det bjöds på popcorn och glass också :) Jag tyckte också det var kul, var ett tag sedan som man var på Cirkus.

En koncentrerad tjej..


Elefanterna och hästarna var favoriterna.


Tack för att du tog oss på Cirkus Philip!

Äntligen..

..Har jag en dator igen. Philip har varit på en jobbresa till Oslo och Stockholm och tagit med sig datorn för att kunna arbeta. Men NU är han hemma igen och jag kan skriva lite och lägga upp bilder igen.
När Philip har varit borta har vi haft full rulle hemma. Haft vänner på besök och Hanna har varit här och hjälpt till när jag jobbat och sen har vi hängt på lekparker när jag kommit hem. Och det börjar inte bli vår längre, nu är det vår! Och det är så härligt!

Före detta klasskompisarna Thomas och Camilla var här på middag, här ser Thomas och Molly på Mumintrollet.En dag när det regnade så passade vi på att besöka biblioteket som hade byggt upp en massa roliga små hus och ställningar att leka i!Och Molly stod inte stilla i en sekund..

I helgen är det redan påsk och typiskt nog så jobbar jag hela påskhelgen.Som tur var så slutar jag tidigt på söndagen och ett flyg upp till sthlm går kl 12. Så jag och Mollsan åker upp i två dagar och hälsar på mormor Gitte och Karl-Erik och får se släkten lite. Ska bli jättekul.