Uppgradering

Idag har jag varit och provat ut och fått min uniform för Novia. Jag kan inte ens börja försöka uttrycka i ord över hur lycklig jag är över att få en ordentlig uniform! Man känner sig hundra gånger mer proffesionell och seriös i en tjusig uniform tycker jag.

Sån här "uniform" har jag idag. Knallråsa i storlek allt för liten med texten Get More Kisses på ryggen. (är för övrigt inte alltid så kul att ha den texten på ryggen då folk gärna vill ha en puss istället för en broschyr) Just nu delar vi ut broschyrer som handlar om att köpa alla hjärtans presenter inne på flygplatsen.

Vad sägs om lite "valentines" kaviar för bara 3000 danska kronor?! Seriöst, vem köper det?!


Valentine LOVE caviar
I know inte smickrande tröja direkt..
Men snaaaart får jag checka in gästerna och se så här fin ut!
Blev lite mörkare och på längre avstånd, men ni ser ju skillnaden :)

Tjejkväll i Malmö

Det är tur att man har Linda och Hanna på andra sidan sundet när man längtar till Sverige ibland. Det är så enkelt att bara ta tåget dit!
I helgen så jobbade Philip natt både Fredag och Lördag så jag och Molly rymde till Malmö för att äta ostbågar och se på riktigt Chick flicks (romantiska komedier)
Här är en liten video där Molly hjälper till att diska, hur duktig som helst är hon!


Härlig helg

Ja den här helgen har varit superhärlig, började med några timmars jobb på fredagen och sen bar det iväg till Malmö för att möta Linda och Hanna.
Härlig tjejkväll med middag och drinkar!


Men helgen hade ju bara startat och på Lördagen hade jag och Hanna beställt biljetter till musikal här i Köpenhamn. Vi såg Wicked, en härlig musikal med superbra nummer och färgrika kostymer. 

Det gav mersmak måste jag säga, man blir alltid på så bra humör efteråt!En bild ur programet! Handlar om historien innan Dorothy kommer till landet OZ.

Nu har jag fått alla papper hem från Novia och i veckan ska jag bland annat ut och prova uniform.
Då gör det inte så mycket att jag inte får så mycket jobb just nu, det kommer ju snart! Den 7 Mars börjar utbildningen.