Jag hade fel..

Eller ja Vincent klarade sig med lite lös mage, men jag rök på en 3 dagars spysjuka.. Så visst var det lite bacillusker som röjde runt.

Skönt att lillebror slapp just spydelen och ingen annan heller har börjat än *peppar,peppar* har spritat av toalett och mig själv för glatta livet så hoppas det har hjälpt.

Idag är det första dagen jag känner mig liiite bättre. Mår fortfarande illa, men har kunnat få i mig lite yoghurt, saft och en avokado! Så det är ju mer än vad jag har fått behålla på 2 dagar typ!


Här sitter man sliten, med trasiga glasögon och illamående. MEN nyduschad och glad att jag tog beslutet att sjukanmäla mig idag och i morgon.

Nu ska jag försöka ta mig ut till affären och handla fredagsmiddag.

Liten är sjuk

Eller det tror inte jag. Men igår ringde de från dagiset och ville jag skulle hämta Vincent omedelbart! Han hade dålig mage.

Men enligt min lilla erfarenhet så kan de beror på så mycket i den åldern. Jag personligen tror att det är förkylning och slem som spökar eller eventuellt nya tänder. Men Hey, jag har jobbat flera helger i rad och vill gärna ha en heldag med min minsta skrutt så jag klagar inte :)


Full fart! Själv har jag rivit mig på något på jobbet och nu är det lite infekterat. Under när man måste till läkaren med sånt här? Någon som vet?  

Ledig!

Åh vad jag är trött efter de här dagarna. I lördags flög jag till LAS Palmas och det slog ut mig. Helt färdig blev jag.

Det är en lång dag instängd i ett metallrör på hög höjd.. Checkade in kl 6 och ut igen 19:15. Så en kortare arbetsdag igår, men nu är det superskönt att få vila upp sig lite.

Idag ska jag försöka ta mig till en optiker, för mina fina, dyra briller gick sönder på jobb i Lördags.


Fin start på dagen.


Fick se både soluppgång och här solnedgång från fönstret.


Han verkar kunna det här. Kanske kan ta med honom på jobb nästa gång?


Snart Lucia! Jey, nu är det Mollys tur att gå i Luciatåget!