Nya lägenheten

Här är bilderna vi tog när vi var och kikade på den nya lägenheten som vi ska flytta in i November månad.
Nya vardagsrummet med utgång till trädgården.
Nya  lilla trädgården! Dålig bild men man får en idé. Ska bli superhärligt till nästa sommar.

Nya sovvrummet med glasdörrar in till vardagsrummet.


Badrummet med golvvärme, alldeles nyrenoverat och superfint.Ett härligt fint kök, med diskmaskin, tvättmaskin och köksfläkt!! Lyx!och slutligen.. Den lilla extra rummet som kommer bli Mollys alldeles egna första rum!
Som vi längtar att flytta in! Ny väntar vi med spänning på ikeas nya katalog så vi kan börja planera och fixa, hur kul som helst:)

Översvämning

Det har vi haft här på Mosevej. Usch, i söndags möttes jag av ett hav när jag skulle ner i källaren och tvätta kläder.

Hela vårt förråd av saker har blivit dränkt i kloakvatten, det luktar som ett utedass nu ungefär... Gamla skolkataloger, brev, barnsaker..en massa fina grejer har blivit förstörda! Damn, inte alls festligt. Saker som inte går att ersätta ju!

Nu har vi precis ägnat kvällen åt att bära ut allt i ett tält som står på bakgården sen ska hela källaren desinficieras. Satan!

Födelsedag

SÅ nu har man gått och blivit 26.
Blev firad av Philip och Molly på morgonen genom att få superfina presenter bestående av kamera med GPS(coolt!!) och ett underbart besked om att vi har fått möjlighet att flytta in i en ny lägenhet till November. Vi  ska flytta två trappor ner och två portar längre bort. Så vi blir kvar i samma hus men kommer nu att vara stolta innehavare av en lägenhet med egen trädgård och ett extra rum till Molly.
WOW, kunde inte varit bättre ju!!

Vi fick lägenheten visad för oss igår så jag ska sätta upp bilder som jag tog på den snart.

Igår var vi ute på stan och festade i köpenhamns nattliv. Det var riktigt kul! Hanna, Linda och Sebastian kom över från Malmö och Philip och två av hans vänner var med. Det blev många skratt och drinkar! Vi besökte bland annat en supernice old school bar. Man skulle gå och ringa på en svart dörr där en dörrman öppnande och släppte in oss. Lite halvmystiska gångar ledde oss ner till en källarbar som var i old new york style. Det var bartenders i fluga och en härligt lockande drinklista med riktiga cocktails. Supercoolt, man fick känslan av att Al Capone skulle komma in genom dörrarna vilket ögonblick som helst.Här njuter Linda, Hanna och Jag våra cocktails. Bilden har jag snott från Linda.
Så tack för kvällen igår, alla fina presenter och tack till er alla i sverige för mina nya träningskläder som jag fick av er!