GOD JUL!

Igår jobbade jag min sista dag på SAS Travel Center och efter en härlig sista dag var det mycket spännande att ta sig hem. Snöstorm och trafikkaos gjorde att jag lyckades ta mig hem på 2 timmar när det normalt tar 45 min. Men hem kom jag tillslut!
Julaftonsmorgonen startades med julklappsöppning på morgonen i sängen och nu har vi invigt nya morgonrockar,äggkoppar och spelat på Mollys egna keyboard :) Pefekt start och snart är det dags för julgröt och sen bär det iväg till Eva och Patrick för julmiddag och ännu mer mys.
Vi önskar er alla en riktigt GOD JUL!

Jag gick inte vidare

Nope, jag fick inte jobbet som flygvärdinna. Inte den här gången ska vi säga! Men jag fick inte heller ett nej, utan hamnar i en databas och kommer Köpenhamnsbasen behöva mer personal under året som kommer så kommer dem börja ringa in oss reserver..
Men det kan man ju inte räkna med, men nya tag blir det nu och en intervjuv som passagerarassisten på Kastrup väntar i mitten på Januari. Så helt trist är jag inte!
Här kommer lite bilder från julmarknaden inne på Tivoli här i Köpenhamn mötte upp Hanna och en till gammal klasskompis från Norrtälje som också flyttat ner till malmö! Kul med fler och fler bekanta ansikten i mina nya hemmatrakter!

Indien? Nej just det Danmark var vi i ja.
Hanna och Camilla med varsin varm Ciderglögg, gott i kylan kan jag lova.Här var det isskulpturer.

Konstnären själv i full gång, väldigt imponerande..

Lucia

Igår var det Lucia. Tyvärr firas det inte alls- knappt-överhuvudtaget-mycket i Danmark..
Tråkigt tycker jag och bakade nästan 100 Lussebullar till Philips jobb för att kompensera.


Alltså när det blir helt tyst från ditt barn som befinner sig i rummet bredvid kan du vara HELT säker på han/hon har något hyss för sig. I detta fall fann vi Molly uppe på en stol och fullt igång med att trycka i sig 4 lussebullar på en gång..jäkla busunge!