Semester nr 2

Jag vet, lyxigt!

I morgon åker vi till Kreta och stannar i en vecka. Vi ska mötas upp med Anna, en kompis till mig och hennes sambo och två barn. Dem åker från Stockholm och vi från Köpenhamn så möts vi upp på samma hotell. Riktigt kul ska det bli. 

Jag har ju inte varit tillbaka sedan jag gjorde min första och sista säsong som guide där. Väldigt kul att få komma tillbaka, det var ju där jag och Philip mötte varandra också.
 
Klockan ringer kl 4.00 i morgon så jag packar, Philip jobbar och Molly vilar.Jag har handlat lite också, kanske kan göra någon guide glad där nere med lite godsaker som jag vet man kan ha saknat.Jag ska också inviga min nya superfina bikini som jag köpt för födeledagspengarna jag fick av släkten . TACK! den är så fin!


Trevlig överraskning

Sista dagen på semestern när vi bilade hem så ringde min telefon. Min arbetsgivare som ringde.
Min första tanke var väl "shit!" Har jag glömt att jag ska jobba idag? Haha men så var det inte. Dem ringde och erbjöd min en fastanställning med start den första September!

JAAAAA TAAAACK! 


Hanna kom över och bjöd på grattistårta nästa dag :)

Fortsättningen på semestern

Jag skrev precis ett lååångt inlägg om semestern som tydligen bara försvann?!
 
Iaf, vi hade en superfin vecka med fint väder och härliga roliga utflykter.

När vi landat i Århus med färjan åkte vi in till centrum för att se på Århus gamla stad som dem hade byggt upp. Verkligen fint därinne med fina hus, små butiker och trånga gator.


Nästa dag spenderades på en strand i närheten av där vi bodde (Odder) och det kändes som att vara utomlands med det klara vattnet, den långgrunda sandstranden och en fullsmäckad strand.Dagen efter spenderades på cyklarna på vi hyrde cyklar på den fina ön Samsø. Här köpte vi jordgubbar vid ett stånd vid vägen som vi sedan avnjöt på en annan sandstränd. Där kunde vi jaga små krabbor under vattnet också!Sen var det dags för Sverigedelen av semester och nästa färja tog oss från Frederikshavn på jylland till Göteborg. vi hade hyrt en liten stuga i Ralingsås, som låg så fint vid en sjö.För nästa morgon skulle vi till Vimmerby! och Astrid Lindgrens värld! Åh vad kul vi hade. Ser ni Molly? Det är den lilla med Emil "mysse" längst fram vid staketet.Direkt efter heldagen på Astrid Lindgrens värld, som vi garanterat ska tillbaka till en annan gång! Så bilade vi upp till Väddö för att besöka Mormor Gitte och Karl-Erik. Och nästa dag blev det blåbärsplockning vid Ålandshhav.

Vi njöt en del av friska luften.Och plockade (åt) hallon...
 


Och kramade Mormor.