Middag i MalmöIdag hade jag ett väldigt efterlängtat och kärt återseende.
Träffade Linda igen, inte en dag för tidigt, och hennes kille Sebastian.
Det är egentligen lite märkligt över hur "hemma" kär man blir när man inte bor i Sverige längre. Jag vet ju att jag faktiskt har önskat betydligt fler gånger att flytta från Sverige än att flytta till det igen.

Men den här gången hann vi inte riktigt med att äta kanelbullar, dricka mellanmjölk, se på postkodmiljonären eller vad man nu gör som är typiskt svenskt.. Men nästa gång!
Linda hade lagat god mat och med mätta magar och i trevligt sällskap så gick tiden gick allt för snabbt, sen var det bara att ta tåget tillbaka hem igen.

Men så nice det var att bara kunna åka över smidigt till Sverige och hälsa på sådär. Fan så mycket lättare än att passa flyg och krångla. Längtar tills du flyttar till Malmö Linda!

Nästa gång blir det middag i DK.

Bebisar

Jag har läst lite..vet ni hur mycket man tydligen ska ha koll på som förälder? Shit alltså!


Man ska ha en mängd kläder till att börja med, blöjor, fixa skötbord och sovplats till bebisen. Komma överens om ett namn som den lilla ska ha, komma överens om vilken släkting den är mest lik, bli expert på barnsjukdomar och deras vanligaste symtom, lära sig konsten att amma och byta blöjor..

Lite rädd och nervös blir jag, helt klar.
Men det lugnar ganska snart ner sig igen och när man känner nåt som rör på sig där inne i magen kan man inte låta bli att lägga handen på magen och flina lite! Det blir nog bra tillslut!

Men när någon börjar fråga mig om jag sett det nya priser på blöjor eller börjar fråga om barndop så känns det fortfarande ganska märkligt att diskutera.


Smørrebrød

                                                                   

                                            

En riktigt bra sak med Danmark!

När Phil har jobbat hela natten på krogen så får han ta med sig smørrebrød hem.
Så när man vaknar nästa morgon och trött lunkar fram till kylskåpet står den här härligheten där i och väntar!

Niiiice :)