Påsken.

Vi har alla varit lediga. Jag ofrivilligt, men ändå!

I Torsdags var vi hos farmor och farfar och ungarna fick leta påskägg i trädgården. Leka med kusinen Colin osv.


i Lördags kom Hanna, Björn och Matheo. Vi möttes på en lekplats som hade lite djur att se på, tog en glass, sen påsklunch och godisjakt igen.I går så åkte vi mammor till Ullared. Hanna skulle handla in lite saker till nya huset på Åland och jag var inte sen med att följa med.

Lite födelsedagsgrejer till Molly blev det bland annat ett 4 personers tält från svenska familjen då Molly vill ut och campa NU, helst igår. Haha. Kommer bli så kul att de henne packa upp det sen.


I morse var det skola och dagis igen och det var inte lätt att få upp ungarna tidigt för första gången på 10 dagar. Vincent var extra trött..Sjukanmäld igen

Så flög jag i måndags och det började rinna både var och blod ut ur näsan. Och det gjorde ont!

Så nej, det går ju inte. Min egen läkare har inte tid att se på mig. Men som tur var har Flyvmedicinska avdelningen det. Så blir att åka dit i morgon.

Men inte helt fel att få vara hemma lite nu när man varit borta. Hämtade Vincent igår och på vägen hem fick vi purfärska ägg från grannens hönor. Lyckan gick inte att ta fel på när han fick hålla i sitt EGNA ägg! 


Haha. Blev bakning utav brownies med dem. Efter middagen gick vi alla till dagisets lekplats och sparkade fotboll tills det blev läggdags.
Jag och Molly vann över killarna ;)

Nu ska jag ut och gå en promenix i vårsolen. Äntligen solsken och ljummet väder!

Hemma igen.

Så var man hemma igen. Skönt!
På Lördagen gick vi på en whiskysmakning och fick prova Skottländsk Whisky.Vi hade lite problem att uttala vår favoritwhisky Achentoshan. Haha Gud vad det kan vara svårt att höra vad skottarna säger ibland! 


Det var Rugby week och vi slog oss ner på en pub och såg en av matcherna. Grymt förvirrande sport, massa spelare på plan. Såg ut som en mix utav brottning och amerikansk fotboll..


Åt god middag och tog några öl ute. På hotellet på väg in till vårt rum stötte vi på en massa svärd?


Haha bara i Skottland konstaterade vi.

Nu ska jag på jobb, landar vid midnatt 😬 Men jag är ganska utvilad efter den här minisemestern. Inte så sent i säng, sovmorgon varje morgon och en dagspowernap hann jag med.