Äntligen

Idag kommer dem hem!!! Sent visserligen, men ändå! Och i morgon börjar deras nästa semester.


Då blir det Åland och mormorsbesök som står på schemat.

Fredag-Måndag har jag varit helt ensam hemma. Allt har ju varit stängt, men jag var i bion i Lördags iaf.

Pratat lite med grannarna, annars har jag inte sett en kotte. Lite skönt, men mest ensamt. Dagarna går väl an, går promenad. Rensat lite ogräs, lämnat tillbaka biblioteksböcker och städat, men kvällarna är väldigt långa och tråkiga.


Packade klart resväskan redan i Lördags och nu väntar och längtar jag bara efter familjen.


Molly har tydligen jättekul hela tiden och Vincent längtar mest hem. Det är en massa gamlingar på ett skepp, så de får en massa uppmärksamhet. Men Vincent tycker det är lite tråkigt. Skönt då att vi får några dagar med lek och stoj hos lådsaskusinerna på Åland snart!

Tillbaka i Stockholm

Idag med en annan känsla i magen..

Sitter på hotellet nu, men ska gå en runda senaste. Vet inte vad man ska sägs angående det som hände. Hemskt och samtidigt så svårt att undvika liknande terrordåd. 

Man kan nästan inte låta bli att se sig en extra gång över axeln var man än går.

Ska iaf träffa Kalle och hans tjej senare och äta middag med dem är planen.

Philip, barnen och deras farmor är just nu på påsksemester. Kryssning på Donau. Jag har jobbat sen dem åkte i måndag. Men i morgon kommer jag hem igen och då kommer det nog kännas tomt där hemma.

Aldrig varit ifrån dem 1 v heller! Känns lite underligt. Men dem har det bra, pratade med dem i telefonen igår och de hade fått massa glass och nya gosedjur. Haha perfekt semester med andra ord.

Stockholm

Fredag-Tisdag var jag på jobb och jag sov i Stockholm sista natten. Nästa dag hade jag lite tid mitt på dagen så jag frågade om Helene och Kristofer kunde mötas.


Och deras fina lilla 2 veckors bebis fick jag möta för första gången, lilla Pontus. Såå liten och söt!


Det tog 30 min från mitt hotell att ta sig till deras fina radhus i Kista och nu är ju Helene mammaledig på dagarna. Perfekt att hälsa på henne med andra ord när jag kommer till Stockholm! Härligt.


Nu är jag ledig och ska samla på mys med ungarna i helgen för på måndag åker dem på kryssning med Philip och farmor en hel vecka!