Jag gick vidare!!

Yes, idag fick jag ett mail från SAS som beskrev hur jäkla bra jag var som hade klarat mig sååå stålande på intervjuv nr 1 att dem bara MÅSTE träffa mig igen och prata lite ;)


Kom vidare till inertvjuv nr 2 iaf, de kanske inte skrev just så. Men nästan! Av 1200 sökande var det 300 som intervjuvades och jag är en som gått vidare utifrån dem 300! Wiie, som att vinna på lotto typ!

Intervjuv

Nu är det gjort! I Fredags var jag på intervjuv till jobbet som flygvärdinna. Kändes som om jag svarade lite svävande på alla frågor och som vanligt tycker man att man kunde ha gjort det bättre. Men nu är det över och inom 10 dagar så ska dem kontakta en för att ge besked om man kommit vidare till intervjuv nr 2. Spännande!!

Jäklar vad det snöar förresten! Tåg, metro och buss fungerar inte alls som det ska, i Torsdags satt jag en fast i en timme i metron och bara väntade på att den skulle komma igång. Jobbigt men mest pinsamt och frustrerande att komma för sent till jobbet!
Men bra saker med snö finns det ju också..Egen trädgård

Underbart att ha ju! Hur har jag klarat mig utan det så länge?
Molly har varit sjuk, ingen allvarligt. Ögoninfektion på bägge ögonen och måste stanna hemma så hon inte smittar de andra barnen. Måndag , Tisdag var hon hemma men idag är hon tillbaka. Hon är ju inte sjuk, sjuk. Behandlad med ögonsdroppar är hon också :)

NU har vi snö, riktig snö som ligger kvar på marken! Det gillas.

Bild jag tog igår när vi lekte i trädgården.