Fasterlavn

I Fredags var ungarna utklädda och firade Fasterlavn i skolan och på dagis. Jag kom först hem sen på kvällen och hade bett Philip om bilder på våra ninjor (som båda var utklädda till) men det glömde han.


Så ni får se hur dem såg ut igår istället. Molly och hennes kör skulle uppträda i kyrkan och man skulle komma utklädd.


En enhörning och en apa!Idag är det måndag och jag är ledig. Så skönt, inatt så fick jag ett infall och knåpade ihop ett litet hus till Mollys små dockor.. Philip hade fått en leverans kastruller som han hade beställt och kartongerna var ju som gjorda för ett dockhus!Haha kanske inte ser mkt ut för världen men lampor och riktig tapet i! Molly blev glad iaf. Nu ska jag ta en långpromenad ute i regnet och vila tills ungarna ska hämtas.

Nästa steg mot bättre immunförsvar!

Efter 3 halsfluss på raken, en massa annat skit och allmänt dåligt immunsförsvar tar jag upp kampen. Idag ska jag testa Zonterapi för första gången.

Via min försäkring täcks (nästan) 8 behandlingar i år.

Så det ska testas!

Helg och barnkalas

Startade med att Molly hade med sig en kompis hem i Fredags som sov över här hemma. Nästan blivit till en fredagstradition. Dvs älskar hon sin säng man kan dra ut!


Efter tjejsnack (jag fick vara med, trots att jag tydligen inte var en tjej utan en DAM?!) så somnade dem och nästa dag åkte jag och Vincent på barnkalas hos en dagiskompis till honom. Vi var utanför i 1,5 h och hade skattjakt och lite pulkaåk innan flera av barnen bad om att få komma in. Smart för ungarna höll sig ju lugna och kunde röra sig fritt i trädgården lite kallt tyckte föräldrarna :)

I morgon börjar jag jobba igen och då gäller det att bihålorna pallar trycket. Jag sitter och inandas pepparmint olja och försöker förbereda mig. Hoppas nu att det inte kommer göra så ont.