Städning

Utav källaren stod på programmet idag.
Det har varit Philips våta dröm att få ordning och reda i källarförrådet länge.

Och då hans semester snart är slut, så var det på tiden att få det fixat idag.


Steg 1. Tömning och organisering.

Det blir man trött av tyckte molly som sprang flera vändor upp till sitt rum med gamla leksaker som jag städat undan i smyg. Nåja, får göra ett nytt försök igen snart 😜


En STOR slänghög och två rundor till återvinningen blev det. Sååå skönt!


Hm, inser att efter bilden inte ser så städad ut. Men ni kan glömma att jag tog en före-bild. Man kom inte ens in i förrådet! Min uniform har fått en helt egen garderob nu också, Superhärligt!


Jey! Säger Vincent :)

Bakken

Nu äntligen börjar allt släppa och jag är nästan helt återställd. Igår fick Molly bestämma aktivitet för dagen, precis vad hon ville! Det blev nöjesfältet Bakken. 

Eftersom jag var lite skakig och illamående redan innan så fick Philip åka allt med henne. Och Gud vad hon åkte sen, ALLT skulle hon åka, ju läskigare desto bättre. Brås inte på mig där iaf!


Började lite lugnt.


Sen gick det bokstavligen utför ;)

Plus mycket annat. Spöktåget skulle hon absolut prova också. Efter att vi pratar med personalen och fått höra "det klarar helt klart en 5 åring" och efter att ha förklarat att det kommer skrämmas rejält med spöken,monster och andra äckliga saker, så ville hon bara åka ännu mer.  Tokunge!

Hon skakade som ett asplöv när hon kom ut. Men det gick snappt över, dock vill hon ALDRIG åka spöktåg igen.. Men det var glömt sekunden hon satte sig i en ny karusell ;)


Jag och lillebror nöjde oss med att sitta på sidlinjen och titta på bara.

Fortfarande sjuk

Nu har Vincent iaf blivit frisk igen och det är återigen fart på honom så det är skönt.

Men jag är lika död fortfarande. Halsfluss, böldliknade svullna körtlar och går på penicillin. Behöver inte ta febern för att veta att den är hög 😜 usch vad tråkigt det är att ligga sjuk! Men det slår ju trots allt inte förra sommaren när jag gravid-spydde varje dag. Det är alltid något!


Lekt med färgerna på bilden. Men tänk likblek med feberröda kinder och glansig blick.. Åh vad jag vill blir frisk nu!!