Tjohoo

Nu var det ett tag sedan som jag skrev, men dagarna har bara gått och jag har glömt bort det faktiskt!

Det var supertrevligt att ha mamma och hennes man Karl-Erik på besök här. Vi hade det riktigt mysigt med promenader i parkerna i Köpenhamn, smörrebrödsätning och annat trevligt.
Molly var på sitt allra bästa humör också, så dem fick se en liten solstråle.

Resten av helgen bara försvann..Jag och Philip har fallit för en ny spännande TV-serie Fringe. Superbra, som arkiv X men mycket bättre..Idag ska jag och en till tjej i huset här gå och skriva in oss på SATS, sen har vi inga ursäkter för att inte träna längre!

Strandpromenad och mamma-fika

Yes, det har jag hunnit med sen senast. Igår så kom Hanna över. Vi åkte på äventyr, så himla lyxigt att ha bil så man kan ta sig runt lite. Planen var att hitta en glasskiosk så Hanna skulle få testa på en gigantisk dansk glass...men jag tänkte inte på att säsongen var över för länge sen. Det är ju slutet på September nu! Men vi fick en fin promenad längst strandvejen och kikade på en massa lyxiga hus.Fin bild som Hanna tog

Idag var jag på fika med en mamma från min danska mödrargrupp. Har inte träffat gänget nu på en månad pga sjukdom och annat. Saknar dem lite, alltid kul att se hur mkt dem andra har bebisarna har vuxit. Men himla nice att söta Britt ringde idag och bjöd på en spontan fika!

I morgon blir det riktig"mamma-fika" Mamma och Karl-Eric kommer ner! Ska bli superkul att få visa hur man bor och området runt omkring."A mother's arms are made of tenderness and children sleep soundly in them. " ~Victor Hugo