Tatuering

Idag upptäckte Molly min tatuering för första gången på riktigt.
Hon tittade, bet, rev och nöp mig i ett försök att få bort det svarta lejonet som jag har tatuerat in över högra höften för ett par år sedan.

Tänk, om 18 år är det henne som kanske kommer upp till mig och Philip och fråga om lov att få göra en egen tatuering. Vad svarar man då?! Jag tror Philip kommer få en mild hjärtattack då iaf :)

Tandläkaren

God morgon! Nu sitter jag och väntar på att sjuklingen ska vakna. Idag måste jag till tandläkaren IGEN! Lagningen som de fixade åt mig var vara tillfällig och nu ska man sätta i en ordentligt. Inte kul, hatar att borra i tanden..isch
MEN sen blir det att tugga försiktigt och inte tappa nästa fyllning för det här vill jag inte göra om. Ont och dyrt!
Efter borrningen ska jag iväg till golfklubben och jobba, hoppas dem inte bedövar mig allt för mkt så man kan prata ordentligt. Eller så slutar det med att jag talar utmärkt danska med halva käften bedövad. Det här blir sista jobbhelgen för mig där ute. Eftersom jag i all min ärlighet berättat att jag ska starta på flygplatsen i slutet på Maj, så har dem skaffat en ny medarbetare som börjar nu. Men det kan man ju förstå, så inga sura miner. Bara lite bitter sparsamhet väntar nästa månad.
Nu ska Molly få lite medicin och frukost!

Öroninflammation

Hejsan!
Ja idag tog jag lilla skruttan till läkaren. Febern har kommit och gått i en vecka nu och nu har hon börjat hosta ordentligt. Det visade sig att hon hade råkat ur för öroninflammation! Genast så måste jag säga att jag har nog världens bästa tjej som varit glad och nöjd dagarna igenom ändå. Men nätterna har varit lite tråkigare och hon har haft svårt att sova, inte konstigt förstår vi nu.
Så nu har hon fått lite medicin i 6 dagar och förhoppningsvis blir kurerad.
Hanna har skaffat öresundskort eftersom hon jobbar på Kastrup som flygvärdinna nu. Det betyder att hon åker billigt över hit och vi får se henne oftare! Idag bjöds det på lunch..
Här i Danmark får man stooora glassar. Vad sägs om en Olfine? En kula glass med valfri smak, en kokosboll mitt i och sen ett kilo mjukglass på och sen så toppas den med lite chokladströssel. Mmmm, vi orkade halva var bara.