Svensk inrikes

Alltså det är så lyxigt att jag för lov att flyga svensk inrikes ett tag.

Ingen vet hur länge vi i Köpenhamn får göra det, och utav över 1000 flygande är vi kanske Max 100 också så jag hade tur. Ja menar är man ändå borta när man flyger så är det väldigt skönt att få känna sig "hemma" ändå. 

Jag har köpt med mig semlor hem till familjen, handlat polarbröd och messmör på Ica. Hälsat på pappa och lillebror.

Sett solen genom tjock dimma i Sundsvall kl 9 

varit i Luleå och sist, äta middag med Linda i Malmö.


Väldigt lyxigt ändå trots att jag är borta med än vanligt. Men det dåliga samvetet blir iaf lite lättare av att man kan förena nytta med nöje.

Kapten Molly

Snart är det dags för den konstiga traditionen fasterlavn igen här i Danmark. Molly har många kostymer och roliga utklädninggrejer. Men idag när Vincent sov och Philip ville jobba framför datorn åkte hon och jag ut för att äta lunch och ha en mamma-dotter dejt.

Då hittade hon en kostym hon föll för.


Haha! Åh så fin hon blev, och Gud så glad jag är att prinsessklänningarna numera ligger och vilar på hyllan lite.

Hon har redan klätt av och på sig uniformen här hemma ett antal gånger och kommit "hem från jobb"

Vi diskuterar turbulens, jobbiga passagerare och hur ont i ryggen man får av att sitta i kaptensstolen. Haha hon ska bara lära sig dricka 7 koppar kaffe på en dag också, så är hon praktiskt taget utcheckad!

Vincent fick en krokodilmössa, han har krokodiler på huvudet just nu, så det passar bra ;) man behöver bara roppa på krokodilen så kommer han snabbt krypandes på alla 4 och naffsar oss lite i vaderna..

Brand i Søborg

Inatt när vi skulle lägga oss hörde vi brandbilar men de åkte förbi och så somnade vi. I morse vaknade vi till nyheterna att de börjat brinna i en restaurang och spridit sig till Mollys älskade dansskola.


Ingen blev skadad och lägenheter i närheten blev evakuerade. Usch så synd, ja på restaurang och allt.. Känner många barn som kommer bli ledsna nu.


Där man ser ett vitt staket gick man ner för en trappa. Hela byggnaden ovanför på marknivån ser sönderbränd ut.


Vet inte än om lägenheter också förstördes. Läskigt!