Operation ena dagen och lekland nästa

Hey!
Yes, igår fick jag göra en hastig operation på Herlev sjukhus. Samma sjukhus jag födde Molly på. Hade upptäckt en cysta som läkarna tyckte att jag skulle operera bort. Så det blev en lång dag igår kan jag lova.
Först stiga upp 2:15 för att åka till jobbet på flygplatsen. Ringa läkaren på vägen hem.. Hoppa på cykeln hemma och cykla till doktorn med en gång. Efter lite undersökning konstaterade hon att jag skulle inläggas.
Ok, bara att hoppa upp på cykeln igen och trampa iväg till sjukhuset. Framme klockan 1, vänta lite och lite fler undersökningar. Blir klart att jag ska opereras. Klockan 20:30 ligger på operationsbordet. 21:00 vaknar upp utan cysta. Ca 24:00 hemma i min egen säng.
Gudars skyming...

Mår fint idag mamma om du läser det har så var det iiinget allvarligt alls! Läskigt att bli nedsövd tyckte jag, var första gången jag prövade det. Men var en skön känsla att få vakna upp höra att allt det hemska redan var överstökat. Lovely!

Men idag har jag, Molly, Philip och grannarna varit på ett lekland i närheten. Satt mest och tittade på eftersom jag är lite seg idag och har ett öppet operationssår, men kul var det och jag är glad och cyst-fri!