Semester

Jag har förresten semester nu, eller ja snart är den slut. Det har varit så skönt att nu varit hemma två helger i rad. Vilken lyx! Att få hämta och lämna barnen på skolan. Köra till aktiviteter och vara med. 

Meeen jag har också varit lite rastlös på dagarna. Fixade om hela mollys rum igår. Var på Ikea, bauhaus. Sågade ihop och fixade. Mer förvaring, nytt skrivbord och byggde ihop en egen bokhylla också! Snygg va? Bakom dörren och tar ingen plats.

(null)

(null)

(null)

Väldigt stolt, men orkade inte måla den.

Idag hade vi Vincents fest för hans klass. Som han har längtat. Det var 17 glada barn som kunde komma till festen i gymnastikhallen vi hade hyrt. Som vi gjort tidigare med Mollys klass.

De hade jättekul, och flera föräldrar blev kvar. De är ju lite mindre och allt är fortfarande ganska nytt de här med klasskompisar, andra föräldrar osv. Men det gick bra ändå. Och Vincent hade en kanondag. Tänk att han nu är 6! 
Farmor var med och tog lite bilder, men inte jag för jag vågade inte släppa 17 vildingar med blicken för 1 sekund. 
Men Molly var såklart också med och hjälpte till när barn blev törstiga osv.

Här får ni istället bilder från riktiga födelsedagen. Enligt tradition får födelsedagsbarnet välja maträtt eller restaurang och Vincent valde ribhouse 50 m bort. Valde två korvar med pommes, haha.

(null)

(null)

Kommentera här: