1 vecka senare..

Vilket väder vi haft!
(null)

Men det har varit lite mycket ändå 👍. Gäster, en nervös hund som skäller hela tiden. Lekavtal för båda barnen, dansträning och så matlagning och allt de andra det.
Är helt slut!

Sista natten fick jag faktiskt övertalat de andra att vi skulle sova i deras husbil. Så drog vi till nordsjælland (45 min bort bara) på en fantastiskt camping!

(null)

(null)

Vi badade också allihopa. Skönt i vattnet!

(null)

Det var ju en Torsdag och lågsäsong. Så ungarna hade två stora lekplatser helt för sig själv. Och stranden var också öde. Lyx!

(null)

Ca 600 m in till "staden" där fanns en vägkrog så mamman slapp laga mat och en netto så vi kunde köpa snacks. Sen spelade vi yatzy och ungarna har nog aldrig varit så ivriga i att gå och lägga sig som igår när vi skulle sova i husbilen.

Nästa morgon åkte Kicki och farsan hem och vi stannade kvar hela dagen på stranden. Fortfarande helt ensamma. Vi hittade en sjöstjärna!

(null)

(null)

Nu är vi hemma igen, ska dammsuga upp sanden och hundhåren och sen bara ta det lugnt.

Vincent och grannen leker, Molly lyssnar på musik och jag funderar på att öppna en vinflaska..

Fredagstacosen är inhandlad, fredagsgodis likaså och på vägen hem stannade vi och köpte de ljuvligaste danska jordgubbarna vid vägkanten utav "jordgubbsmannen" som han tydligen kallar sig. Så den somrigaste efterrätten blir det ikväll! 

Trevlig helg på er!

Kommentera här: