Crystal River

Efter Fort Myers körde vi norrut till Crystal river. På vägen stannade vi till vid Salvador Dali museet. Mycket fint att se på och en skattjakt anordnades för barnen så de sprang glatt och letade efter olika konstverk.

(null)

(null)

Vi stannade till för ett badstopp på St Petersburg. Känd för att vara en utan världens, eller åtminstone USAs bästa stränder. Där tog vi ingen bild, vi var allt för upptagna utav att svalka oss i vågorna.

(null)

Duktiga ungar som spenderat många långa timmar i bil under den här semestern.

Väl framme, kändes det verkligen som vi kommit norr ut i USA. Från att ha pratat mycket spanska med personal i butiker och restauranger. Till att få en och annan "god bless" från ljusa amerikansker med Trump-sticker bak på bilen... Guns & Ammo butiker lite här och var. Ja ni fattar;) 

Nästa morgon var det daga att snorkla med sjökor.

(null)

Det är stora bjässar alltså. Vattnet var iskallt och trots våtdräkten vägrade Vincent att gå i vattnet. Molly däremot hakade på kaptenen och snorklade som hon aldrig gjort annat. Fick se en kalv som diade och även en stor sjöko som kom upp efter luft precis brevid oss.

Efter den upplevelsen åkte vi mot Orlando.
På vägen stannade vi vid ett Zoo som en gång gått i konkurs, kommunen köpte upp den och nu är det hem för skadade och rehabiliterade djur som inte kan klara sig ute i det fria.

(null)

(null)

(null)

(null)

Sjökor såklart, alligatorer, och en flodhäst. Molly och Vincent kände sig lite modiga där ett tag..

(null)


Kommentera här: