Allergi och sjukstuga

Philip har legad däckad igår och idag men dålig mage och illamående. Molly har flera gånger nu fått nässelutslag och idag hade vi tid hos läkaren för att kolla upp det.

Hon skickade oss i sin tur iväg till ett lab för att ta blodprov.. iisch, första gången Mollsan fick testa det och det gick ju inte helt smärtfritt. Men hon satt stilla trots att hon skrek och grät samtidigt. Lite senare var hon bra cool när hon visade plåstret för klasskompisarna ;)

Senare på dagen fick vi ett mail från skolledningen. En mamma blev påkörd av en lastbil idag och avled. Hon hade 2 barn på skolan. Många barn var ledsna och vi skulle hämta barnen tidigare om det gick. Hämtade Molly, men hon hade (som tur var) inte reflekterat så mycket på det.

Vi tog iaf en glass och hade mysigt innan vi hämtade Vincent

Vincent i sin tur har gråtit hela kvällen och sagt att han har ont i rumpan, såg efter och konstaterade jag att han fått springmask. Kul! Blir medicinering för hela familjen i morgon då och tvättmaskinen går varm här nu. Iisch, vad äckligt! Stackarn, tog flera timmar innan han somnade trots att han var supertrött.
Allergier, baciller och maskar kan vi vara utan faktiskt, jäkla onödigt!

Kommentarer:

1 Linda:

Men kära nån, det där låter inte som någon höjdare! Hoppas ni alla frisknar till snarast! <3

Kommentera här: