Besök från Sverige

Igår kom Philip hem från sin Kuba resa.  12 dagar i Kuba och 2 mellandlandningar med övernattning i Madrid. Skönt att ha honom hemma igen, och det hade gått bra på resan. När jag och Molly stod och väntade på honom ute på flygplatsen så kom hans gäster fram till oss och presenterade sig och berömde Philips goda arbete. Duktig kille man har. Jag och Molly fick fina presenter också, parfym till mig och leksaker till Mollsan.

Söndagkväll kom mormor Gitte och Karl-Eric hit till Danmark på besök. Det blev tjuvstart av födelsedagsfirandet och Molly fick en hel hög med fina presenter från familjen Schmid/Pettersson/ Jacobson-Glassel. Haha många efternamn! Stort tack för badbaljan, böckerna, badleksaker, kläder och den fina dockan! Allt var väldigt uppskattat och hon har redan testat, smakat och lekt med allt :)

Det blev inte taget så många bilder under besöket, men vi var en picknick i kongens dyrhave och där fick jag ta en snabb bild innan Molly försökte krypa ur bild.





Nu ska vi börja fixa lite inför tjejens 1 års fest på Lördag. Vi har bjudit in lite folk till en trädgårdsfest och ber nu till vädergudarna om klar himmel och inget regn. Håll tummarna!

Kommentera här: